Direct naar de content
icon search white
30 juni 2022 - Blogs

Even voorstellen: Anton van der Schoot

Een nieuw gezicht binnen PinkRoccade Informatievoorziening en een nieuw gezicht binnen de gemeentelijke wereld. Voor degenen die mij nog niet gezien hebben op de Klantendag of tijdens een van de digitale afspraken die ik heb bijgewoond stel ik mij graag voor in deze blog. Ik ben Anton van der Schoot, eindverantwoordelijke voor onze afdeling Sales. De komende maanden staan in het teken om jullie te leren kennen en daarom zal ik zoveel mogelijk aansluiten voor een (digitale) kennismaking tijdens de geplande gesprekken met het salesteam.

"Het constant verbeteren van mensen en processen"

Dat is waar ik mijn energie uit haal. Mijn naam is Anton van der Schoot en woon sinds kort samen met mijn vrouw Roxanne in Rosmalen. Na een reis die mij van Drunen via verschillende kazernes door heel Nederland heeft geleid naar Melbourne, Utrecht en Amsterdam ben ik weer terug beland in "het zonnige zuiden" op een steenworp afstand van het PinkRoccade kantoor.

Na de start van mijn carrière als sergeant bij de landmacht ben ik in 2012 vertrokken op mijn eigen avontuur. Na 2,5 jaar reizend de wereld over getrokken te zijn begon mijn "commerciële" carrière bij Randstad in de arbeidsbemiddeling. Na verschillende functies binnen de arbeidsbemiddeling ben ik als business development manager terecht gekomen in de netwerk en applicatie monitoring. Hier ontstond ook de link met het domein Informatievoorziening. In alle rollen die ik tot nu heb gehad staat verbinding zoeken centraal. Ik geloof er sterk in dat door een goede samenwerking tussen klanten en collega’s mooie dingen kunnen ontstaan.

Naast het werk heb ik een erg actieve levensstijl. Van berg beklimmen tot trails rennen in binnen en buiten Nederland. Dichtbij de natuur komen staat hierin centraal. Reizen on a shoe string, licht bepakt en het liefst te voet om zo niks anders achter te laten als voetstappen. Maar vooral te genieten van de ervaringen die ik onderweg op doe. Deze wereld geeft mij de balans om dezelfde energie mee te nemen naar de verbindingen die ik leg op het werk.


Samenwerken als ‘one Pink’

In de ‘one Pink’ gedachte hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de samenwerking tussen PinkRoccade en haar klanten. De gemeenten die een essentiële rol spelen in de maatschappij, in een wereld die digitaal steeds sneller veranderend. Ik ben erg nieuwsgierig naar de drijfveren achter de beslissingen die gemaakt worden in deze veranderende wereld. Om zo beter mee te kunnen denken in de oplossingen die wij als PinkRoccade aanbieden.

De komende weken/maanden zal ik gebruiken om de gezichten achter de gemeente te leren kennen. Ik zal samen met het team jullie leren kennen en kijk uit naar een goede en langdurige samenwerking. Om samen de processen, producten en aan de voorkant de burgers te helpen om de samenwerking zo goed mogelijk in te richten en te verbeteren waar het nog kan.
Een grote verandering het komende jaar is de migratie van on-premise naar de Cloud

Maar ook na deze migratie staat de wereld niet stil. Personeel is schaars en de techniek wordt steeds maar meer en gecompliceerder. Ik hoop dat wij in de komende jaren jullie kunnen helpen met ontzorgen in de uitdagingen die jullie als lokale overheid hebben, de kennis te borgen op de juiste plekken en waar nodig bij de springen wanneer de kennis (tijdelijk) ontbreekt. Wij denken graag met jullie mee! Neem hiervoor gerust contact op met mij of met je accountmanager.


Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken

Heb je na het lezen van mijn eerste blog als Manager Sales nog vragen? Stel ze gerust! Ik ga graag met je in gesprek. Je kun mij bereiken via 06 30 76 41 38 of Anton.vanderSchoot@PinkRoccade.nl.

Vriendelijke groet,

Anton van der Schoot
Manager Sales PinkRoccade Informatievoorziening

Deel via: