Direct naar de content
icon search white
31 maart 2022 - Nieuws

Verhuisbericht naar de Pink Private Cloud

In de afgelopen maanden ben jij door je accountmanager geïnformeerd over de cloudmigratie. Het is nu dan ook echt tijd voor het officiële verhuisbericht: vanaf 2026 beheert PinkRoccade Informatievoorziening alle iConnect componenten (waaronder Makelaarsuite) vanuit onze Pink Private Cloud. Verhuis jij met ons mee?

100 migraties vóór 2025 
Tussen 2022 en 2025 migreren we 100 on-premise klanten naar de Pink Private Cloud. Samen bespreken we wanneer jouw gemeente de overstap naar de cloud maakt. Dit doen we bij voorkeur op een voor de gemeente gepast moment. Zoals bij: grote investeringen in aankomende updates, een systeembeheerder die met pensioen gaat, de migratie past in de cloud visie van de gemeente of de steeds groter wordende uitdaging om als gemeente te blijven voldoen aan privacy- en securityeisen.

Het migratietraject naar de cloud
Eerst brengen we samen in beeld welke werkzaamheden en investeringen je als gemeente wel en niet meer hebt wanneer Makelaarsuite in de Pink Private Cloud staat. Alle investeringen leggen we vast in een businesscase die we op maat voor jouw organisatie maken. Hierin nemen we alle facetten mee rondom het beheer, het veiligstellen en het uitwisselen van data. Vervolgens ontvang je het aanbod waarbij wij rekening houden met de huidige jaarlijkse kosten en jullie persoonlijke behoeften en wensen.

Pink Private Cloud: ontzorg jouw organisatie voor de toekomst
Door het iConnect platform met Makelaarsuite naar de cloud te brengen waarborgen wij een betrouwbaar en veilig product voor jou als klant tegen voorspelbare kosten. Daarbij garanderen we je een zorgeloze transitie naar Common Ground.

Volg de break-out sessie ‘Pink Private Cloud’ op onze klantendag
Op 19 april kunnen we elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten tijdens de klantendag van PinkRoccade Informatievoorziening. Naast dat we je bijpraten over de laatste ontwikkelingen, is het ook mogelijk om de break-out sessie ‘Cloud’ te volgen. Hierin vertelt onze Product Owner Kevin Bakx samen met een gemeente die al in de Pink Private Cloud zit over dit traject. Via deze link kun je, je aanmelden. 

Verhuis jij met ons mee?
Je accountmanager praat graag met je over de voordelen van de cloud en hoe het migratietraject eruit ziet. Ook voor andere vragen staat hij voor je klaar!

Thomas van Son | Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl | 06 295 282 10
Jochem Lam | Jochem.Lam@PinkRoccade.nl | 06 147 290 40
Willem Schepers | Willem.Schepers@PinkRoccade.nl | 06 149 456 27
Perry van Willigen | Perry.vanWilligen@PinkRoccade.nl | 06 234 050 16

Deel via:

‘Samen verder’

Thomas van Son, Accountmanager
Thomas vrij.png