Direct naar de content
icon search white
22 februari 2017 - Nieuws

Upgrade PostgreSQL versie 9.2 naar 9.5

Eind 2016 hebben wij gemeld dat alle klanten die Makelaarsuite hebben op PostgreSQL, rekening dienen te houden met een upgrade naar een nieuwere versie 2017. De huidig gebruikte versie 9.2 is namelijk ‘end-of-life’ in september 2017. Vanaf dat moment wordt de huidige versie niet meer ondersteund.

In de nieuwe versie 9.5 geniet je van een aantal voordelen, zoals performance verbeteringen en de mogelijkheid om later eenvoudiger een major upgrade uit te voeren. De upgrade naar de nieuwe versie wordt medio maart verwacht.

Uiteraard benaderen wij al onze PostgreSQL klanten om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Deze worden volledig door technische consultants verzorgd. Voor Pink Private Cloud klanten geldt dat de benodigde upgrade onderdeel uitmaakt van de bestaande dienstverlening en er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Heb jij een omgeving draaien op een Oracle database en wil je de mogelijkheid bekijken om over te stappen op de OpenSource database PostgreSQL? Dan zorgen wij ervoor dat deze direct naar de nieuwe versie gemigreerd wordt. De ‘end-of-life’ datum van versie 9.5 staat op dit moment op januari 2021. De PostgreSQL database kan zowel op een Windows als Linux OS draaien.

Heb je vragen of wens je een offerte?
Neem dan gerust contact op met mij.

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product Owner Hosting & Techniek
Kevin Bakx website.png