Direct naar de content
icon search white
30 april 2020 - Nieuws

Upgrade Makelaarsuite 2.9 naar 3.0

Nadat in 2009 de vervanger van de BRS werd geïntroduceerd, groeide deze later uit tot Makelaarsuite. Door de jaren heen zijn er vele Makelaarsuite releases beschikbaar gekomen. In deze releases zaten niet alleen functionele wijzigingen maar ook technische upgrades van onderliggende componenten om de beveiliging up-to-date te houden. In 2020 komt de volgende belangrijke upgrade eraan, namelijk Makelaarsuite 3.0.

Afgelopen week is hiervoor al een persoonlijke mailing naar Makelaarsuite gemeenten verstuurd.

Klaar voor de toekomst
De aanpassingen zijn noodzakelijk om Makelaarsuite voor te bereiden op de komende jaren en het ook in deze periode een veilig en kwalitatief hoogwaardig product te laten blijven.

PinkRoccade installeert Makelaarsuite 3.0
Bij de upgrade naar Makelaarsuite 3.0 worden belangrijke technische componenten veranderd en geüpgraded. 2 belangrijke componenten om te benoemen zijn nieuwe versies van JBoss en Java.

Door de aanpassingen is een gecontroleerde manier van upgraden noodzakelijk. PinkRoccade voert dan ook de upgrades uit. Het is niet mogelijk om deze door andere partijen dan PinkRoccade uit te (laten) voeren. Hierdoor garanderen wij de werking van Makelaarsuite en kunnen we ook de opvolgende 3.0.X releases ondersteunen.

Uitlevering Makelaarsuite 3.0
PinkRoccade levert Makelaarsuite 3.0 de komende weken intern uit. Na intensief doortesten leveren we Makelaarsuite 3.0 uit richting gebruikers van Makelaarsuite.

Belangrijk om te weten is dat Makelaarsuite 3.0 geen impact heeft op de huidige server, certificaten of koppelingen.

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen over deze upgrade of wens je een offerte aan te vragen? Neem dan contact op met je Accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.

Thomas van Son | 06 295 282 10 of Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl
Jochem Lam | 06 147 290 40 | Jochem.Lam@PinkRoccade.nl
Willem Schepers | 06 149 456 27 | Willem.Schepers@PinkRoccade.nl

Voor gemeenten met een Releasemanagement/Remote beheer of Pink Private Cloud contract gelden andere voorwaarden. Deze gemeenten worden persoonlijk benaderd.

Deel via:

‘Samen verder’

Thomas van Son, Accountmanager
Thomas vrij.png