Direct naar de content
icon search white
13 juni 2022 - Nieuws

Terugblik NVVB jaarcongres 2022

Het NVVB jaarcongres voor Burgerzaken (1 & 2 juni 2022) zit er weer op! Het beursteam kijkt terug op 2 ontzettend mooie dagen. Of je er nu wel of niet bij was; we blikken graag met je terug op basis van 5 highlights. 

Bekijk de sfeerimpressie

Of je er nu wel of niet bij was...we blikken graag met je terug op het NVVB jaarcongres van 1 & 2 juni. Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie. Wat was het fijn om zoveel gemeenten weer te spreken op de beursvloer of tijdens een van onze workshops; bedankt voor jouw bezoek! 

2022-06-13_15-10-12.jpg

 
5 highlights

Binnen ons beursthema van dit jaar "Wij maken burgerzaken OPEN" stonden de volgende 5 elementen centraal:

 1. Workshop 'iNSPIRATIE voor een IDeale dienstverlening'
  Tijdens deze workshop namen we je mee in de wereld van iBurgerzaken, best practices, het dienstverleningsconcept Samen Verder én innovaties. Bekijk hier de presentatie terug.
 2. Workshop 'Keuzepallet aan IDeale dienstverlening' met gemeente Amsterdam
  In september 2021 ging gemeente Amsterdam live met iBurgerzaken. Bekijk de presentatie terug waarin Reinder en Ruby meer vertellen over de implementatie, optimalisatie, doorontwikkeling én innovatie van iBurgerzaken.
 3. Workshop 'Van visie naar OPENdienstverlening' met gemeente Groningen
  Gemeente Groningen vertelde over haar digitale ambities, hoe dit aansluit op Common Ground en hoe zij deze visie doorvertalen naar een OPEN dienstverlening. Bekijk de presentatieslides hier terug.
 4. Gepersonaliseerde iNSPIRATIE
  Op onze stand presenteerden we 'touwtje trekken'. Voor iedere gemeente hing een touwtje klaar met daaraan een envelop met gepersonaliseerde inspiratie. Of je de envelop nu wel of niet hebt opgehaald; we komen er binnenkort bij je op terug!
 5. OPENburgerzaken innovaties
  Heb jij een draai gegeven aan het OPENburgerzaken innovatierad? Op dit rad stonden 10 OPENburgerzaken innovaties waar we je graag wat meer over vertellen. Klik hier voor een korte uitleg van de innovaties.

 

Deel via: