Direct naar de content
icon search white
28 mei 2020 - Nieuws

Pleeg onderhoud op Makelaarsuite met iOnderhoud

Waarschijnlijk ken je het wel: Om de zoveel tijd krijg je een oproep van de garage voor een onderhoudsbeurt van je auto. Niet vreemd, want wanneer je je auto regelmatig gebruikt, bestaat de kans dat de onderdelen verslijten, de olie op raakt of bijvoorbeeld de toestand van de motor achteruit gaat. Een gemeente gebruikt ook de Makelaarsuite intensief, dus je kunt je voorstellen dat onderhoud hierop minstens zo belangrijk is!

Makelaarsuite staat centraal in het applicatielandschap en communiceert dagelijks met veel andere applicaties. Het is dan ook niet vreemd dat er door de jaren heen veel verandert in het landschap; applicaties en certificaten worden vervangen en er gaan duizenden tot miljoenen berichten langs Makelaarsuite die stuk voor stuk worden gelogd. Deze zaken kunnen resulteren in vervuiling van de inrichting in Makelaarsuite, maar ook in foutmeldingen in verzendprocessen die niet meer worden gebruikt. Ook wordt de database steeds groter wanneer de logging van berichten niet regelmatig wordt opgeschoond. Hoe groter de database, hoe groter de kans op performanceproblemen.

Met het juiste onderhoud op Makelaarsuite voorkom je vervuiling
Met iOnderhoud Makelaarsuite wordt er letterlijk onderhoud gepleegd op Makelaarsuite. Verlopen certificaten en applicaties die niet meer worden gebruikt worden veilig verwijderd en daarnaast kan de gemeente ervoor kiezen de logging van berichten en CPA’s die niet meer worden gebruikt op te schonen.

De voordelen van iOnderhoud
iOnderhoud Makelaarsuite zorgt ervoor dat Makelaarsuite weer opgeschoond wordt. En enkel de applicaties, certificaten en CPA’s staan ingericht die benodigd zijn. Hierdoor is de kans op foutmeldingen een stuk kleiner, wat het functioneel beheer ook ten goede komt. Met het opschonen van de logging wordt tevens de grootte van de database zover mogelijk teruggedrongen, waardoor deze minder ruimte in beslag neemt, wat de performance van Makelaarsuite verbetert. Zo kan Makelaarsuite er weer een tijdje tegenaan!

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen over iOnderhoud Makelaarsuite of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Perry van Willigen via Perry.vanWilligen@PinkRoccade.nl.

 

Deel via:

‘Samen verder!’

Renate Kerkhof, Consultant Informatievoorziening
Renate van de Kerkhof website.png