Direct naar de content
icon search white
28 september 2017 - Nieuws

Opschonen van bedrijven in co-creatie

'Waarom zie ik bedrijven in Makelaarsuite die niet meer relevant de processen binnen de gemeente? Deze wil ik opschonen.' Een veel gehoorde wens waarvoor we nu een oplossing bieden en die tot stand is gekomen via de Makelaarsuite Community op Github.

Opschonen
In de loop van tijd is er 'vervuiling' van bedrijfsgegevens ontstaan in Makelaarsuite. Om de kwaliteit van het magazijn te verbeteren voor de aanwezige bedrijven was een opschoonfunctionaliteit erg gewenst. Dit is tevens belangrijk om accurate rapportages te kunnen maken. Hiervoor hebben we een nieuwe functionaliteit ontwikkeld waarbij je op basis van een kandidatenlijst bedrijven kunt verwijderen uit het magazijn van Makelaarsuite. De kandidatenlijst wordt samengesteld in CiVision Operationele Overzichten en met deze lijst kun je de bedrijven verwijderen via een nieuwe functie in CiVision Makelaar Landelijke voorzieningen.

Co-creatie
Om te komen tot een goede en bruikbare oplossing, hebben we via onze community op Github input aan jullie gevraagd. Hierbij werd enthousiast gereageerd en gediscussieerd zodat de contouren duidelijk werden. Op basis daarvan hebben we een voorstel gemaakt en deze ook via Github met jullie gedeeld. Na akkoord door jullie hebben we de realisatie ervan ingepland. De functionaliteit is recent uitgeleverd in Makelaarsuite versie 2.8.13.
Terugkijkend naar Github hebben we samen met jullie deze functionaliteit samen in 15 dagen vastgesteld. Een mooi voorbeeld van co-creatie en hoe we de community hiervoor kunnen inzetten.

Enthousiast geworden over onze Makelaarsuite community?
Ben je nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Laat me dat weten via eric.peters@pinkroccade.nl en ik zorg er dan voor dat je mee kunt doen.

Deel via: