Direct naar de content
icon search white
23 februari 2021 - Nieuws

Ondersteuning op het beheer van Makelaarsuite tijdens de vakantieperiode

De meivakantie en zomervakantie komen eraan. En daarmee komt de vraag: is er binnen jouw gemeente al nagedacht over vervanging tijdens de vakantieperiodes? Ondanks de bijzondere situatie van een pandemie is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen tijdens de vakantieperiodes. PinkRoccade kan hierbij ondersteunen door tijdelijk het functioneel beheer van de Makelaarsuite uit handen te nemen.

Makelaarsuite heeft een cruciale plaats in het landschap van je gemeente
Het functioneel beheer van Makelaarsuite is daarmee een belangrijke taak waar veel gemeentelijke processen van afhangen. Dit mag natuurlijk niet stil komen te liggen tijdens de vakantieperiode.

PinkRoccade biedt ondersteuning bij het functioneel beheer van Makelaarsuite
Een team van applicatiebeheerders zorgt dat alle processen en taken voor de gemeente gewoon doorlopen. Tijdens afwezigheid van de functioneel beheerder waarborgen we dat Makelaarsuite op hetzelfde niveau onderhouden wordt. Wij monitoren het berichtenverkeer, lossen foutmeldingen op en schonen Makelaarsuite op.

Gemeente Zwolle

‘Er vindt dagelijks een terugmelding plaats, een keurig overzicht met eventuele tips, aanmerkingen en welke genomen acties plaats vonden. Deze terugmelding wordt door gemeente Zwolle als erg prettig ervaren. “Dat er dagelijks deskundigen mee kijken geeft een goed gevoel. Het is een extra check waardoor minder snel zaken over het hoofd worden gezien en dus de kwaliteit ten goede komt.’

Neem gerust contact met mij op
Heb je vragen over tijdelijke of structurele vervanging, wil je meer informatie, of wil je nu of straks ondersteuning bij het functionele beheer van Makelaarsuite? Dan horen wij het graag! Wij maken een offerte op maat, passend bij jouw specifieke wens of behoefte. Voor vragen ben ik bereikbaar op 06 234 050 16 of via Perry.vanWilligen@PinkRoccade.nl.

Vriendelijke groet,
Perry van Willigen, Commercieel medewerker

Deel via: