Direct naar de content
icon search white
28 oktober 2020 - Nieuws

Invulling servicemanagement bij releasemanagement, remote beheer en Pink Private Cloud

Vele tientallen gemeenten maken gebruik van een contract voor technische ontzorging op het gebied van Makelaarsuite. Bijvoorbeeld met een releasemanagement contract of wanneer Makelaarsuite in de Pink Private Cloud draait. Bij dergelijke contracten was Bert Jan van den Berg jarenlang verantwoordelijk voor het servicemanagement, mogelijk over de PinkRoccade Local Government businessunits heen. Hier is een hernieuwde invulling aan gegeven. Alle gemeenten met een contract hiervoor zijn hiervan al persoonlijk op de hoogte gesteld

Hernieuwde invulling servicemanagement Informatievoorziening
Bert Jan van den Berg heeft na een lang dienstverband PinkRoccade verlaten voor een nieuwe uitdaging. Het aantal gemeenten met een contract op gebied van ontzorging is de afgelopen jaren fors toegenomen. De rol als servicemanager die Bert Jan voor meerdere PinkRoccade businessunits uitvoerde zal niet één op één worden overgenomen.

Nieuwe contactpersonen voor het servicemanagement Informatievoorziening
Met het vertrek van Bert Jan hebben gemeenten met een contract van releasemanagement, remote beheer of de Pink Private Cloud voor de businessunit Informatievoorziening te maken met:

• Tim van Boxtel is het eerste aanspreekpunt voor de operationele invulling. 

• Kevin Bakx is het aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen over bijvoorbeeld (aanvullende) diensten, consultancy, bestaande contracten.

Mocht je vragen hebben of meer informatie voor wensen te ontvangen over de mogelijkheden?
Neem dan gerust contact op met Kevin Bakx via 06 832 236 45 of Tim van Boxtel via 06 460 928 47.

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product Owner Hosting & Techniek
Kevin Bakx website.png