Direct naar de content
icon search white
26 november 2020 - Nieuws

Nieuwe dienstverlening: iCoach

Makelaarsuite heeft een cruciale plaats in het landschap van de gemeente. Het functioneel beheer ervan is daarmee een belangrijke en veelzijdige taak waar veel gemeentelijke processen van afhangen. Als Makelaarsuite beheerder heb je binnen de keten veel verantwoordelijkheden. Om ervoor te zorgen dat Makelaarsuite goed blijft functioneren, is het belangrijk het beheer op de correcte wijze uit te voeren. Hierdoor blijven alle processen draaien en zijn de gegevens actueel en betrouwbaar voor alle afnemers.

iCoach biedt ondersteuning aan de Makelaarsuite beheerder
Makelaarsuite beheer kan complex zijn waardoor ondersteuning vanuit PinkRoccade gewenst is. PinkRoccade kan de gemeente op het gebied van Makelaarsuite beheer ondersteunen met de dienstverlening iCoach. Deze ondersteuning is zowel remote als op locatie.

De functioneel beheerder van de gemeente en PinkRoccade samen aan de slag
De complexe vraagstukken pakken we samen op. Hierbij heeft PinkRoccade een coachende rol waardoor de beheerder in de toekomst deze vraagstukken zelfstandig kan oppakken.

Een doorsnee dag met iCoach
Een doorsnee dag iCoach begint in de ochtend met een bakje koffie om gezamenlijk door te spreken wat er allemaal speelt binnen de gemeente. Zijn er bijvoorbeeld veranderingen die invloed hebben op de gemeentelijke datavoorziening. Daarna overleggen consultant en beheerder welke vraagstukken op de agenda staan om te behandelen. En of deze nog actueel zijn of dat er vraagstukken zijn met een hogere prioriteit.

Na de lunch is het tijd om inhoudelijke vragen over Makelaarsuite te behandelen. Dit kan doormiddel van een kennissessie, overleggen of uitleg over bepaalde onderwerpen. Hierbij is het doel om de beheerder te leren hoe hij/zij zelfstandig gemeentelijke vraagstukken kan oplossen en het dagelijks beheer efficiënt kan uitvoeren. Aan het einde van de dag wordt er gezamenlijk stil gestaan bij de behaalde resultaten van die dag. 

De gemeente kan o.a. geholpen worden met onderstaande vraagstukken:
• Tips om het dagelijks beheer van Makelaarsuite efficiënter uit te voeren;
• Leren hoe je foutmeldingen interpreteert en oplost;
• Advies over de huidige infrastructuur en verbeter mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van AVG;
• Ondersteuning met het beantwoorden van vragen met betrekking tot ketenvragen;
• Advies over wijzigingen of aanpassingen binnen Makelaarsuite

Neem gerust contact met ons op
Wil je meer informatie over iCoach? Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 46 09 13 73 en 06 46 09 10 99 of per mail:  Roxanne.vanderZwan@pinkroccade.nl en Rick.vanSon@PinkRoccade.nl.

Deel via:

‘Samen verder’

Roxanne van der Zwan, Consultant Informatievoorziening
Roxanne.png