Direct naar de content
icon search white
22 april 2022 - Nieuws

Maak kennis met… Team Innovatie

PinkRoccade Informatievoorziening is volop aan het innoveren. Om hier binnen de businessunit nog meer focus op te krijgen, is het innovatie team gestart. Graag stellen wij dit nieuwe team aan jullie voor!

Maak kennis met Anne, George, Andrei en Marijn
Anne heeft de rol van product owner en is het directe aanspreekpunt van het team. Zij haalt ideeën op uit de organisatie, bij klanten en brengt alle betrokken samen. Dit doet Anne zowel aan de start van een nieuw product als tijdens de ontwikkeling.

George en Andrei zijn de mannen die het product daadwerkelijk bouwen. Ze denken mee over de opzet, de opmaak, de veiligheid en de inhoud. Al deze informatie zetten ze om naar een applicatie die jij kunt gaan gebruiken.

Tot slot onze scrum master: Marijn. Hij zorgt ervoor dat iedereen zo goed mogelijk presteert. Hierin werkt hij met het team mee en begeleidt hij hen tijdens het ontwikkelproces.

Met Kwartiermakers werken wij aan de nieuwe applicatie: iDashboard
Als beheerder is het namelijk veel makkelijker om één dashboard te hebben waar de laatste status te zien is van alle Informatievoorziening applicaties binnen je landschap.

In iDashboards komen de applicaties Makelaarsuite, CLIQ, iLogboek en de iConnect API Manager samen. Hiermee zorgt iDashboard voor het centrale overzicht. Zo voer jij als beheerder regie over alle koppelingen en dit op één plek.

Hieronder vind je een voorbeeld van onderdelen die op iDashboard zichtbaar zijn.

iDashboard.png

Samenwerken aan nieuwe initiatieven!
Heb jij ideeën die je met ons wilt delen? Of mogen wij jou als klankbord gebruiken bij de ontwikkelingen van nieuwe applicaties? Laten we elkaar dan opzoeken en kijken of we samen aan de slag kunnen gaan! Neem gerust contact met ons op via: Anne.vanMeurs@PinkRoccade.nl.

Deel via: