Direct naar de content
icon search white
28 april 2022 - Nieuws

Livegang iNzicht Financiën

Inmiddels werken er al meer dan 120 gemeenten met iNzicht! Vanaf nu heb je ook de mogelijkheid om financiële gegevens toe te voegen via iNzicht Financiën. Hiermee krijg je nog meer inzicht en grip op dit specifieke domein. Je kunt bijvoorbeeld de combinatie maken van financiële gegevens met het Sociaal domein.

Ontwikkeld in co-creatie
Na een mooie periode van veel gesprekken en overleg met de Kwartiermakers zijn we sinds maart dit jaar live bij de eerste gemeenten. De applicatie draait al bij gemeente Huizen, Hollands Kroon en gemeente Waalwijk. Binnenkort volgen ook gemeenten Waddinxveen, Overbetuwe en gemeente Dalfsen. Wij zijn trots op de volgende stappen die we zetten met de applicatie iNzicht!

Datagedreven werken met je financiële gegevens
Door middel van het datamodel dat ontworpen is voor iNzicht Financiën kun je als gemeente ook datagedreven werken met je financiële gegevens. Je stelt eenvoudig financiële rapportages op waaraan je ook eigen databronnen koppelt, om zo nóg meer inzichten te creëren. Met iNzicht Financiën heb je binnen een paar klikken informatie over al jouw doelstellingen.

Wil jij ook aan de slag met iNzicht Financiën?
Neem dan contact op met Erik Snijder, hij helpt je graag verder.

Deel via:

‘Samen verder’

Erik Snijder, Commercieel medewerker
Erik Snijder website.png