Direct naar de content
icon search white
26 oktober 2022 - Nieuws

iNzicht Belastingen

2022 is bijna ten einde. Dat betekent kerstborrels en nieuwjaarsrecepties maar ook weer een nieuwe belastingcontrole. Nog op zoek naar goede voornemens? Wat nou als die belastingcontrole minder tijd kan gaan kosten

iNzicht Belastingen

Met één druk op de knop de informatie voor de belasting-controle naar de accountant, dat kan met iNzicht Belastingen. De accountant krijgt dan een cijferanalyse van de opbrengsten voor OZB, rioolheffing en afvalstoffenheffing. Daarnaast biedt iNzicht Belastingen een overzicht van de kwijtscheldingen.

Ook geeft iNzicht Belastingen onder andere meer grip op opgelegde aanslagen. In één overzicht is zichtbaar wat is betaald en wat nog open staat. Voor de accountantscontrole zijn dashboards gecreëerd. Hiermee roep je snel en eenvoudig de gewenste resultaten op.

Hoe werkt dat precies?

De data wordt toegevoegd aan het datawarehouse. Vanuit dit datawarehouse creëer je eenvoudig interessante dashboards voor beleidsmakers. Hiermee verbeteren beleidsmakers de dienstverlening richting inwoners. Is er bijvoorbeeld een wijk met veel aanvragen voor kwijtschelding? Dat geeft beleidsmakers een prikkel om te onderzoeken of er meer problematiek is.

Gemeente Huizen

Gemeente Huizen heeft iNzicht belastingen in gebruik. Wil je hier meer over weten, klik hier voor het interview. 

Deel via: