Direct naar de content
icon search white
13 juli 2016 - Nieuws

Interview met Tim van Boxtel, beheer hosting

Mijn naam is Tim van Boxtel, 25 jaar en inmiddels ruim een jaar lid van het Remote beheer en hosting team. Sinds twee jaar woon ik in het centrum van Den Bosch waar ik geboren ben. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten zoals voetballen, fitnessen en één keer per week doe ik mee aan een bootcamp. Daarnaast komt het nog wel eens voor dat ik in het weekend ergens een drankje ga drinken.

Voor dat ik hier kwam werken heb ik 3 jaar als systeembeheerder gewerkt bij een grote vastgoedmaatschappij. Naast mijn werk studeer ik nog Bedrijfskunde wat me uitstekend bevalt. Deze studie helpt me om mezelf te ontwikkelen op het gebied van bedrijfsprocessen, het financiële plaatje en een stukje HRM.

Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen. Zo heb ik een maandje in Thailand rondgetrokken en staat er voor dit jaar Indonesië op het programma. Heerlijk met een rugzak om de dorpjes verkennen die een totaal andere cultuur hebben dan die wij hier kennen. Blijkbaar trekt het oosten mij wel want volgend jaar staat India op de planning.

Op zakelijk gebied zou ik nog heel graag in het buitenland willen werken voor een jaar of twee. Om ook daar te ervaren hoe de cultuur en werksfeer is. Op persoonlijk vlak staat het reizen zeker hoog in het vaandel. Gelukkig is de wereld groot zat dus dat moet geen probleem zijn.

In de dagelijkse praktijk ben ik bezig met het beheren en verbeteren van onze Pink Private Cloud. Samen met mijn collega’s vormen we een goed team wat elkaar energie geeft om de lat telkens weer wat hoger te leggen. Door de goede mix van ervaren mannen en een aantal jonge honden (waar ik er één van ben) houden we elkaar goed in balans. Dit team zorgt er mede voor dat ik dagelijks met plezier naar het werk kom. Verder houd ik me bezig met en maken van IP plannen, pleeg ik onderhoud aan de Makelaarsuites en ben ik bezig met andere werkzaamheden die horen bij het technisch applicatie beheer. Naast onderdeel te zijn van het hosting team, ben ik ook als consultant werkzaam. Het doel is om niet alleen aan de verwachting van de klant te voldoen, maar juist over die verwachting heen te gaan. De ambitie om de verwachting te overtreffen moet de standaard zijn.

Een grote plus bij PinkRoccade en TSS in het algemeen is dat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Dit geeft de kans mee deel te nemen aan een tal van projecten wat je scherp houdt. Een mooi voorbeeld is mijn deelname aan het project ISAE. Na ruim een half jaar hard gewerkt te hebben is Type I behaald. Maar ik ben pas echt trots als we Type II hebben behaald, waarmee we aantonen dat we in full control zijn van onze processen.

Mijn ambitie is om uiteindelijk waarde te creëren, zowel voor jullie als voor ons. Hierdoor ontwikkelen we onszelf om uiteindelijk tot een nog betere synergie te komen. Tevens houden we elkaar dan goed scherp!

Tim van Boxtel
Remote beheer en hosting team

Deel via: