Direct naar de content
icon search white
27 november 2017 - Nieuws

HR+: nog één kwartaal verwijderd van werking

Afgelopen juni hebben we jullie medegedeeld dat we een nieuwe module HR+ ontwikkelen. Eind september is deze module in een webinar verder toegelicht. Hierbij een update over HR+.

Het initiatief voor de nieuwe module
Met het stopzetten van Digilevering handelsregister (HR) is de behoefte aan verdergaande functionaliteit op HR gegevens niet weggenomen.
Daarom hebben we naar een alternatief gezocht dat als HR+ al aangekondigd werd in onze regionale sessies, eerder dit jaar.

De Roadmap

Roadmap HR+.jpg

Het begin van de ontwikkeling
Voor dit initiatief was een totstandkoming van een Special Interest Group noodzakelijk. Deze SIG werd in juli een feit met de deelname van 8 gemeenten. In september zijn we bij elkaar gekomen om de gewenste gegevensset en de nieuwe interface van CiVision Integraal Raadplegen te bespreken. De daaruit vloeiende functionaliteit is onder andere besproken in het webinar HR+, welke je hier kunt terug kijken.

Waar we nu mee bezig zijn
Onze ontwikkelteams zijn nu volop aan de slag met de bouw van HR+. Iedere twee weken worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd en gepresenteerd aan de SIG leden. Ook is het hier en daar nodig om op de bestaande functionaliteit wijzigingen door te voeren. Zo zal er begin december, na de installatie van release 2.8.19, nieuwe services binnen de Servicebus en leverregels binnen Makelaar Gegevens zichtbaar zijn.

Naar verwachting zal de eerste implementatie in januari 2018 plaatsvinden waarin de mutatiestroom HR-BG0310 wordt ondersteund. Dit bied je de mogelijkheid om BG0310 afnemers te bedienen. In februari 2018 zal vervolgens CiVision Integraal Raadplegen de nieuwe schermen aanbieden.

Wij houden je op de hoogte!
Vanzelfsprekend wijden we nog een webinar en nieuwsbrief artikel aan de nieuwe module zodra deze volledig ontwikkeld is. We verwachten dat dit begin volgend jaar zal gebeuren.

 

Deel via:

‘Samen met de klant komen tot een optimale ondersteuning van processen en diensten geeft me energie.’

Ton Timmermans, Product Owner Gegevensmanagement
Ton Timmermans website.png