Direct naar de content
icon search white
22 juni 2017 - Nieuws

Een goed gevoel én gegevenskwaliteit door functioneel applicatiebeheer!

Uniformiteit en kwaliteit van de gegevens is van groot belang voor alle processen binnen de gemeente. Van het maken van statistische rapporten tot het maken van beleidsstukken. De continuïteit en betrouwbaarheid van de gegevens moeten zoveel mogelijk gewaarborgd worden.

Gepassioneerde beheerders zijn nodig
Sief Drent, Adviseur en Functioneelbeheer Makelaarsuite: “Er is veel deskundigheid en passie nodig voor het beheer van de omgeving. Bij gemeente Zwolle was het moeilijk om deze deskundigheid bij meerdere personen te beleggen en was het uitbesteden van het dagelijks functioneel beheer een prima oplossing.”

Klein beginnen en dan uitbreiden
Door eerst het functioneel beheer tijdens vakantieperiodes en ziektedagen aan PinkRoccade uit te besteden, kreeg de gemeente een goed beeld van wat ze konden verwachten. Nu nog wordt het functioneel beheer op wekelijkse basis door PinkRoccade gedaan, tot grote genoegen van gemeente Zwolle.

Sief

‘“Het geeft ons ruimte de focus te leggen op bijkomende zaken zoals consistentiecontroles, rapportages, het aanleveren van gegevens voor lopende vraagstukken, en dergelijke.”’

Een overzicht waarin precies staat wat wij voor jou doen
Er vindt dagelijks een terugmelding plaats, een keurig overzicht met eventuele tips, aanmerkingen en welke genomen acties hebben plaatsgevonden. Deze terugmelding wordt door gemeente Zwolle als erg prettig ervaren. “Dat er dagelijks deskundigen mee kijken geeft een goed gevoel. Het is een extra check waardoor minder snel zaken over het hoofd worden gezien en dus de kwaliteit ten goede komt.”

Meer tijd overhouden staat op veel wensenlijstjes
“Ik merk dat veel beheerders van Makelaarsuite stoeien met de tijd die ze hebben. Ze willen graag minder tijd voor het dagelijks functioneel beheer en meer tijd voor zaken rondom Makelaarsuite.” Door de dienst Functioneel Applicatiebeheer bij PinkRoccade af te nemen, kun je het wensenlijstje op een prettige en professionele wijze korter maken volgens Sief. “Er blijft namelijk nog genoeg werk over.”

Deel via: