Direct naar de content
28 maart 2019 - Nieuws

Diverse gemeenten kiezen voor een testomgeving Makelaarsuite in de Pink Private Cloud

Mede door de komst van de BIG en AVG is een testomgeving Makelaarsuite een steeds belangrijker onderdeel geworden van het applicatielandschap. Zo schrijft de BIG voor dat je releases vóór de installatie van een release deze eigenlijk in een testomgeving geïnstalleerd moet hebben.

Productiesystemen en -applicaties wil je niet laten beïnvloeden door systemen en applicaties met testdoeleinden. Dit betekent dat het testplatform op een volledig gescheiden systeem ingericht dient te worden en dus technisch los staat van het productiesysteem. Ook dit is conform BIG richtlijnen.

Makelaarsuite testomgeving in de Pink Private Cloud
De afgelopen maanden heeft PinkRoccade meerdere testomgevingen in de Pink Private Cloud mogen verwelkomen. Niet alleen van gemeenten die haar productieomgeving migreren naar de Pink Private Cloud maar ook van gemeenten die de initiële installatie van de testomgeving in de Pink Private Cloud laten installeren.

Wanneer je als gemeente een testomgeving Makelaarsuite overweegt is het een goede optie na te denken of je deze initieel in de Pink Private Cloud op laat bouwen. Ten opzichte van een lokale installatie kost de installatie van een testomgeving in de Pink Private Cloud een fractie extra.

Neem gerust contact op met je accountmanager
Voor vragen of meer informatie over de Pink Private Cloud. Ook kun je contact opnemen met Kevin Bakx via 06 832 236 45 of Kevin.Bakx@PinkRoccade.nl.

Accountmanagers PinkRoccade Informatievoorziening
Harry Schouten | 06 295 249 14 of Harry.Schouten@PinkRoccade.nl
Marijn van de Kerkhof | 06 134 587 80 of Marijn.vandeKerhof@PinkRoccade.nl
Thomas van Son | 06 295 282 10 of Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product Owner Hosting & Techniek
PinkRoccade_1225.png