Direct naar de content
icon search white
23 mei 2017 - Nieuws

De Makelaarsuite Community

Ken je het gevoel: ‘Hoe zouden andere gebruikers dit doen, kan dit niet handiger, slimmer of beter?’ of ‘Hoe gaat ik dit nu weer oplossen?’
Veel gebruikers van Makelaarsuite herkennen deze vragen wel. Daarom introduceren wij: de Makelaarsuite Community. Na het testen met de Makelaarsuite gebruikersgroep is deze community nu voor alle gebruikers beschikbaar.

Makelaarsuite is een breed product waarbij continue nieuwe modules en functionaliteiten worden ontwikkeld. Het is natuurlijk super handig als je over al deze functionaliteit kennis kunt delen, vragen stellen, discussiëren of wensen kenbaar kunt maken op een eenvoudige manier zonder veel procedures. Het liefst ook met zoveel mogelijk mensen met dezelfde interesses en doelen. Een goede vorm hiervoor is een online community.

Makelaarsuite Community op Github
Github is een online tool dat al door de klanten van CiVision Integraal Raadplegen en CiVision Operationele Overzichten wordt gebruikt voor het bijwerken van software én als community. We hebben het community onderdeel van Github nu uitgebreid met Makelaarsuite.
Begin dit jaar hebben we met de klanten van de Makelaarsuite gebruikersgroep getest. En nu willen we dit uitbreiden en beschikbaar stellen voor alle klanten. De software van Makelaarsuite zal overigens niet via Github worden uitgerold maar blijft op dezelfde manier gaan als nu.

Wat mag je verwachten
Op deze community kun je allerlei zaken delen met community leden. Voorbeelden daarvan zijn discussies, nieuwe ideeën, verdiepingen op onderwerpen, extra info, tips, wensen, enzovoort.
In de Makelaarsuite community is iedereen gelijk en kan iedereen elkaars reactie zien. Op de community zijn ook ontwikkelaars, consultants en het product management actief.
De community is overigens geen vervanger van ons dKOC. Het KOC blijft het contactpunt voor de releases, incidenten en de officiële informatie mails.

Dus kom ook in de community!
Wil je graag samen met ons de Makelaarsuite community tot een succes maken? Stuur me een bericht via eric.peters@pinkroccade.nl om lid te worden. Je krijgt dan informatie over de community en ik zorg ervoor dat je mee kunt doen.

 

Deel via:

‘Samen kom je verder!’

Eric Peters, Product Owner Connectiviteit
PinkRoccade_0200.png