Direct naar de content
icon search white
13 september 2016 - Nieuws

CLIQ helpt gemeenten bij versneld aansluiten op LV-WOZ

Het landelijke register met daarin de WOZ-waarde van alle 8,7 miljoen Nederlandse huizen is nog niet klaar, meldt NRC. Een meerderheid van de gemeenten haalt de deadline voor het openbaar maken van de WOZ-waarde van woningen niet. Dit komt doordat meer dan de helft van de 390 Nederlandse gemeenten kampen met ICT-problemen, aldus de Waarderingskamer. Uit een document in bezit van NRC blijkt dat op 1 oktober van dit jaar naar verwachting pas 45 procent van de gemeenten is gekoppeld aan het landelijk register.

PinkRoccade Local Government ontzorgt met CLIQ gemeenten bij het aansluiten op het Stelsel van Basisregistraties. Hierdoor hoeft de gemeente zich niet meer druk te maken over de koppeling met landelijke voorzieningen zoals de LV-WOZ. Doordat wij deze koppeling vanuit de Pink Private Cloud al hebben voorbereid kan de aansluiting efficiënter geïmplementeerd worden. De voordelen hiervan zijn dat gemeenten dus sneller kunnen aansluiten op de landelijke voorziening, en zich kunnen focussen op hun kerntaken. Wij regelen de techniek.

Lees hier meer over CLIQ.

Deel via:

‘Stapsgewijs en op je eigen tempo de gemeentelijke integratie verbeteren én aan kunnen sluiten op Common Ground. Dat is ons gezamenlijke doel.’

Thibault Kroonen, Product Manager Informatievoorziening
Pink_Roccade_Thibault_Kroonen_2685 vrij website.png