Direct naar de content
icon search white
20 december 2021 - Nieuws

Brainstormsessie iNzicht Kwaliteit

Zoals in de vorige nieuwsbrief te lezen was, zijn we deze maand druk bezig geweest met de uitbreiding van iNzicht Kwaliteit. De kwaliteitslijsten voor personen is al gereleaset, nu werken we aan de kwaliteitslijsten voor de BAG- en KvK gegevens.

Eind november hebben we een brainstormsessie gehad, hier hebben we gesproken over fouten en inconsistenties in Makelaarsuite die men vaak tegenkomt. Bijvoorbeeld tijdens het beheer of signalen vanuit de gemeente.

Kwaliteitslijsten besproken
We hebben de kwaliteitslijsten, hoe wij deze nu voor ons zien, voorgelegd en naast verdere wensen van de deelnemers gelegd. Hier kwam bijvoorbeeld naar voren dat men ook zou willen filteren op 'wijk' en 'buurten', inzicht wil hebben in 'de datum' dat het voor het laatst is bijgewerkt en meer inzicht in de gegevens bij bedrijven op basis van StUF 03.10.

Wij hebben de brainstormsessie als erg effectief ervaren
Fijn om te zien dat een groot aantal klanten zich dan ook voor de brainstormsessie hadden ingeschreven. Zo veel zelfs, dat we de inschrijving hebben moeten sluiten. Maar niet getreurd! Heb jij misschien een goed idee, of loop je ergens tegenaan? Laat het mij dan vooral weten! Alle suggesties zijn welkom en mogen verstuurd worden naar Roxanne.vanderZwan@PinkRoccade.nl.

Deel via:

‘Samen verder’

Roxanne van der Zwan, Consultant Informatievoorziening
Roxanne.png