Direct naar de content
icon search white
9 november 2016 - Nieuws

Aankondiging noodzakelijke upgrade PostgreSQL versie 9.2 naar 9.5

Alle klanten die Makelaarsuite hebben draaien op PostgreSQL dienen rekening te houden met een upgrade naar een nieuwere versie in het komende jaar. De huidig gebruikte versie (9.2) zal namelijk in september 2017 ‘end-of-life’ zijn. De voordelen van de nieuwe versie (9.5) zijn daarnaast een aantal performance verbeteringen en de mogelijkheid om later eenvoudiger een major upgrade uit te voeren.

Uiteraard benaderen wij al onze PostgreSQL klanten om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Deze kunnen volledig door technische consultants worden verzorgd. Voor Pink Private Cloud hosting klanten geldt dat de benodigde upgrade onderdeel uitmaakt van de bestaande dienstverlening en er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Heb jij een omgeving draaien op een Oracle database en wil je de mogelijkheid bekijken om over te stappen op de OpenSource database PostgreSQL? Dan zorgen wij ervoor dat deze direct naar de nieuwe versie gemigreerd zal worden. De ‘end-of-life’ datum van versie 9.5 staat op dit moment op januari 2021. De PostgreSQL database kan zowel op een Windows als Linux OS draaien.

Voor meer informatie, neem contact op met Kevin Bakx.

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product Owner Hosting & Techniek
Kevin Bakx website.png