Direct naar de content
icon search white
25 april 2018 - Blogs

Toegevoegde waarde bieden door digitalisering!

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Thomas van Son, ik ben 27 jaar oud en woon sinds kort samen met mijn vriendin in Drunen. Op 1 april 2018 ben ik gestart als Accountmanager Informatievoorziening bij PinkRoccade Local Government.

Studie & werkervaring
Ik heb de opleiding Small Business and Retail Management op Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch afgerond. Na mijn studie ben ik begonnen als Accountmanager bij een onafhankelijke leverancier van hardware. Hierbij was koude acquisitie en new business trajecten vaak de orde van de dag. Ik heb daar veel ervaring opgedaan wat betreft Business to Business, met een hele diverse klantenkring. Echter wilde ik me graag specialiseren binnen een vakgebied waarbij ik een positieve bijdrage kan leveren aan het dagelijkse leven van de mens. PinkRoccade biedt mij deze kans.

Wat mij energie geeft is de toegevoegde waarde die ik door de producten en diensten van Informatievoorziening kan aanbieden. Hiermee kan ik een grote doelgroep helpen door het toepassen van de laatste technologie.

Leer mij persoonlijk kennen
Ik voetbal in een vriendenteam waarbij plezier vele male belangrijker is dan kunde. Daarnaast ben ik een liefhebber van de barbecue, die mits het weer het een beetje toelaat dan ook vaak aanstaat. Verder besteed ik graag mijn vrije tijd door leuke uitjes te organiseren met mijn vriendin en/of vrienden.

Ik heb onwijs veel zin in deze uitdaging en hoop komende periode met velen van jullie kennis te maken!

Met vriendelijke groet,

Thomas van Son,
Accountmanager Informatievoorziening

Deel via: