Direct naar de content
icon search white

Kick-start je traject

Samen Verder.jpg
thema icon
thema Aansturing
App Samen Verder
#207

Tijdens de kick-start staat centraal waar de gemeente nu staat en waarom, of mooier gezegd waardoor dat komt. Om zo het gesprek te voeren over waar ze heen willen. Zo werken we gedurende de dag gericht toe naar een set van aanbevelingen die past bij de gemeentelijke situatie. Die samenkomen in SMART doelstellingen voor het komende jaar.

Elk Samen Verder traject start met een kick-start met daarin 5 hoofdstappen

De kick-start doorloopt 5 stappen

Mia Hamoen, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken legt tijdens de kick-start samen met de gemeente de basis voor de SMART geformuleerde doestellingen waaraan gemeente Drimmelen in 2023 gaat werken. Ze doorloopt 5 stappen met Klaas van de Breevaart (aanspreekpunt), Anita Musterd (functioneel beheerder), John Raaijmakers (front- & midoffice) en Kelly Machielsen (backoffice):

  1. Kick-off
  2. Analyse
  3. Interviews
  4. Meekijken
  5. Advies
gemeente Drimmelen

Samen doelen versneld en doordacht bereiken

Anita Musterd, functioneel beheerder bij cluster Beheer Informatie Systemen, blikt terug op vrijdag 18 november 2022. De dag van de kick-start voor Samen Verder waarop ze met haar collega’s én medewerkers van PinkRoccade aan tafel zat:

Anita Musterd, functioneel beheerder bij gemeente Drimmelen

‘Samen hebben we kritisch gekeken naar onze (digitale) bedrijfsprocessen. Heel blij met deze manier van samenwerken, zo kunnen we echt direct, concrete stappen maken. Bedankt voor de uitdagingen!’

Lees de gehele praktijkcase over de kick-start van gemeente Drimmelen. Daar lees je ook de SMART doelstellingen die ze samen formuleerden voor 2023.

Deel via: