Direct naar de content
icon search white
Samen Verder

iService

Kritisch naar je eigen gemeentelijke processen kijken en deze optimaliseren: door de waan van de dag kom je hier niet altijd aan toe. Daarom bieden we met iService advies op locatie.

Advies op locatie

Uit praktijkervaringen weten we dat juist ná de implementatie van iBurgerzaken aandacht voor optimalisatie noodzakelijk is en blijft. Daarom komt tijdens een iService-dag een consultant van PinkRoccade Publiekszaken bij je over de vloer om een specifiek onderwerp beet te pakken. Dat kan een app binnen iBurgerzaken zijn zoals iDocumentcreatie, iHuwelijk of iOnderzoek. Het kan ook een thema als digitale dienstverlening, tips & tricks voor een groep medewerkers of zaakgericht werken zijn. Zo neem je echt de rust en ruimte voor de optimalisatie door de wereld van iBurgerzaken.

Harry Siebring, Kwaliteitsmedewerker contactplein bij gemeente Midden-Groningen

‘Het Samen Verder traject zet mensen aan het denken en zorgt voor scherpte aan beide kanten. Wat soms al jaren wordt gezegd, wordt nu versneld gedaan omdat je elkaar er op een positieve manier mee confronteert. Dit partnership schept een meerwaarde, het voelt dichtbij.’

Een gepersonaliseerd optimalisatietraject

Met de juiste expertise en ervaringen vanuit de praktijk realiseren we zo samen de doelstellingen van de gemeente. Zo zorgen we samen voor een werkdrukvermindering en een hogere klanttevredenheid, voor blije medewerkers en blije burgers.

Deel via:

iService: advies op locatie

Tijdens een iService-dag zetten onze ervaren consultants meerdere middelen in. Dat is de manier om samen de doelen van de gemeente versneld en doordacht te bereiken.