Direct naar de content
icon search white
#GPSC19

iNSPIRATIE

Als we terugkijken op de afgelopen periode zien we dat we samen veel hebben bereikt. Met gepaste trots kijken we naar de hoge selfservicepercentages voor en door burgers, bedrijven en instellingen. En naar de procesoptimalisatie die mogelijk is gemaakt door en voor de medewerkers en de ‘klanten’. Hopelijk ontstaat door het delen van de vele Best practices ruimte voor inspiratie waarmee kennis of daadkracht kan worden vermenigvuldigd.

Magazine.jpg

In ons jubileumjaar (2019) deelden we tientallen Best practices rondom iBurgerzaken vanuit uiteenlopende onderwerpen en invalshoeken; co-creatie, selfservice, procesoptimalisatie, communicatie en aansturing. Waarom? Het delen van deze kennis levert sowieso meer op dan het voor onszelf houden. We willen immers samen burgers, bedrijven, instellingen én gemeenten in hun kracht zetten. Om daarmee de gemeentelijke dienstverlening verder te verbeteren.

bestpractices.jpg

Het is nu mogelijk om op elk gewenst moment zelf op zoek te gaan naar inspiratie: online en offline. Het online resultaat zie je op www.100bestpractices.nl: een website waar je met meerdere filters en zoekwoorden bekijkt welke Best practice op dat moment bij jouw situatie, jouw vraagstuk past. En tijdens #GPSC19 brachten we als kers op de taart het magazine iNSPIRATIE (1). 

iNSPIRATIE magazine 2.0 

iNSPIRATIE 2.0 (oktober 2021), wie had dat ooit durven dromen? Nou wij dus! 😉

Er zijn inmiddels veel meer dan #100bestpractices beschreven voor en door gemeenten. En in deze 2e editie hebben we ook #25innovaties toegevoegd: groen en rijp door elkaar. Met dit magazine en bijbehorende websites is en blijft het namelijk voor alle gemeenten mogelijk om op elk gewenst moment zelf op zoek te gaan naar inspiratie: online en offline. Om zo de gemeentelijke dienstverlening verder te verbeteren, stap voor stap.

Voor de volledigheid: Mocht je het magazine nog niet hebben? Vul dan dit formulier in. Dan zorgen we dat jij ook je eigen gedrukte exemplaar ontvangt per post. Tot dat moment kun je uiteraard wel al aan de slag; www.100bestpractices.nl en www.25innovaties.nl.

Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)