Direct naar de content
icon search white
Verblijfsobject

iVerblijfsobject - toegevoegde waarde

Met iVerblijfsobject staan de relevante BAG-mutaties voor je klaar. De toegevoegde waarde is bepaald samen met de kwartiermakers. Hieronder vertellen we er meer over. 

De voordelen van iVerblijfsobject

Momenteel betekent het verwerken van BAG-mutaties een complex en intensief proces en is een kans op fouten daarbij aanwezig. iVerblijfsobject neemt die complexiteit voor haar rekening en dit zal leiden tot een efficiënt afhandeling van de BAG-mutaties. Zo bepalen we binnen iBurgerzaken óf er iets moet gebeuren. Hoeft de gebruiker dus niet meer elk bericht zelf te openen en beoordelen. En zijn er dus minder handmatige acties.

Daarnaast geeft iVerblijfsobject inzicht in welke BAG-mutaties hebben plaatsgevonden. De gevolgen daarvan liggen uiteraard vast in een dossier. En als kers op de taart is het met iVerblijfsobject Extra om BAG-mutaties te verwerken zonder tussenkomst van de ambtenaar.

De toegevoegde waarde

  • Gebruiksvriendelijke en herkenbare app, dezelfde look & feel zoals andere apps binnen iBurgerzaken;
  • Real time informatie, dus accuraat;
  • Afhandelingen van de BAG-mutaties kost minder tijd, waardoor efficiënter werken door focus op de complexere BAG-mutaties;
  • Relevantie door filtering;
  • Rechtstreeks opgehaald bij de landelijke voorziening met Digilevering;
  • Gegevens inzichtelijk en wijzigingen in de BRP vastgelegd in een dossier;
  • iVerblijfsobject Extra: BAG-mutaties automatisch overgenomen op de persoonslijst van inwoners en dus een 'groen proces'. Dat betekent tijdwinst en kostenbesparing. 
Deel via:

‘Samen met de gemeenten bepalen wat er voor functionaliteiten worden ontwikkeld. En zorgen dat het snel in gebruik genomen wordt. Daar ga ik voor!’

Michelle Meekes, Product Owner
Michelle Meekes.png (1)