Direct naar de content
icon search white
Verblijfsobject

iVerblijfsobject - portfolio en leverdata

Welke functionaliteit mag je verwachten en wanneer is deze app leverbaar?

iVerblijfsobject is beschikbaar

Met het basispakket krijgt de gemeente de mutaties via Digilevering door. iBurgerzaken zal hier vervolgens een dossier voor aanmaken waarbij de gegevens automatisch worden overgenomen. Dit dossier pakt de medewerker van de gemeente op en handelt deze handmatig af. Deze functionaliteit gebruikt kan worden vanaf release 4.3 door alle gemeenten.

iVerblijfsobject Extra is te gebruiken vanaf begin 2022

Het extrapakket maakt het gemakkelijker voor de gemeente. In dit pakket worden de processen namelijk, waar mogelijk, automatisch verwerkt. Een voorbeeld is dat een samenvoeging gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Doordat er meerdere panden samengevoegd worden tot 1 pand kan de gemeente ervoor kiezen deze groen, dus zonder tussenkomst van de medewerker, te laten verwerken. Gemeente Helmond is pilot voor deze functionaliteit. Hiermee testen we de functionaliteit. Vanaf release 4.4 brengen we de kwartiermakers live. Vervolgens rollen we deze functionaliteit uit bij alle gemeenten vanaf release 4.5. Deze staat gepland voor 14 januari 2022.

Deel via:

‘Samen met de gemeenten bepalen wat er voor functionaliteiten worden ontwikkeld. En zorgen dat het snel in gebruik genomen wordt. Daar ga ik voor!’

Michelle Meekes, Product Owner
Michelle Meekes.png (1)