Direct naar de content
icon search white
Begraafplaatsadministratie

iBegraafplaats - het product

Snel een actueel, goed sluitend, digitaal overzicht van jouw begraafplaatsadministratie?

Regel het goed, voor elkaar

iBegraafplaats is de app voor het beheren van begraafplaatsen en crematoria. Gebrek aan overzicht behoort zo tot het verleden. Dankzij het gebruik van deze app sluit alles wat te maken heeft met de digitale vastlegging van een uitvaart, naadloos aan op de inrichting van jouw administratieve organisatie. Met iBegraafplaats wordt het eenvoudig en overzichtelijk!

Uit handen geven

Dankzij de integratie met iOverlijden kan een uitvaartverzorger direct het proces starten vanuit de aangifte overlijden. Door de koppeling met de BRP worden bovendien altijd de juiste gegevens opgehaald van de overledenen alsook de rechthebbenden. Uitvaartverzorgers kunnen het proces eenvoudig starten via internet en smartphone zonder tussenkomst van de gemeente, ook ’s avonds of in het weekend. Op deze manier kan men de uitvaart direct reserveren.

Afscheid met een goed gevoel

iBegraafplaats vervangt het oude begraafplaatsadministratiesysteem door een gebruiksvriendelijke applicatie van deze tijd. Dit betekent een einde aan losse lijstjes en uitdagingen met het maken van selecties. Een belangrijke selectie is bijvoorbeeld "de graven waarvan in het komend jaar de huur afloopt". De app doet het voor je. In een handomdraai genereer je managementinformatie, inclusief de gewenste overzichten of grafieken.

Deel via:

‘Leveren van de ICT diensten en producten conform afgesproken service afspraken.’

Engelbert Wijnhoven, Manager Operations
Engelbert Wijnhoven

Ik help je graag verder

+31 6 4609 1103