Direct naar de content
icon search white
Op locatie

iBurgerzaken WalkieTalkie

Het is ontzettend belangrijk om te weten waar ruimte is voor verbetering binnen iBurgerzaken. Daarom geeft Sanne van der Zanden, product owner iBurgerzaken de komende periode haar ogen en oren extra de kost. Ze haalt iNSPIRATIE op bij 10 gemeenten, in 10 provincies. En ja, dat is inderdaad een link met het 10-jarig jubileum van iBurgerzaken op maandag 24 juni aanstaande. Wandel met haar mee en meld je aan voor een WalkieTalkie in jouw provincie! 

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 26 juni
    12.00 - 14.00
    Zeeland | gemeente Noord-Beveland

Een WalkieTalkie om met elkaar over iBurgerzaken te praten

Sanne start haar inspiratietocht in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Uit de loting kwamen gemeente Zundert en gemeente Vaals naar voren. Na 1,5 uur in het gemeentehuis doet Sanne nog een WalkieTalkie voordat ze de gemeente verlaat. En jij mag aansluiten! Leuke mensen, gekke mensen, bijzondere mensen, gewone mensen en vooral mensen met een duidelijke mening over iBurgerzaken of het burgerzakenvakgebied. Iedereen kan aan de wandel met Sanne. Door lekker naast elkaar in de natuur te zijn ontstaan er vanzelf mooie, waardevolle gesprekken. Wil jij iNSPIRATIE halen en/of brengen? Wandel dan mee.  

Waar en wanneer wandel jij mee?

Meld je aan en wandel gezellig mee. Na afloop ben je welkom om samen een hapje & drankje te doen. De rekening is natuurlijk voor ons. Wil jij ook meedoen aan de WalkieTalkie maar staat jouw provincie er nog niet tussen? Hou dan deze pagina in de gaten of maak je interesse kenbaar via het inschrijfformulier, dan houden we je automatisch op de hoogte. 

  • Noord-Beveland (Zeeland) | op 26 juni om 12.00 uur
    Op woensdag 26 juni staat een WalkieTalkie gepland van ongeveer 4 kilometer in Zeeland. Ontdek een van de mooiste plekjes aan de Oosterschelde, een ruime getijdehaven. De wandeling start om 12.00 uur bij Roompot Beach Resort in Kamperland. 

Nog vragen? Neem dan contact met ons op

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Heb je verder nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Bel dan met Sanne van der Zanden. Je bereikt haar op 06 4670 6267.

Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)