Direct naar de content
icon search white
8 mei 2024 - Blogs

Een WalkieTalkie om iBurgerzaken te verbeteren

Het is voor mij -Sanne van der Zanden, Product Owner iBurgerzaken- ontzettend belangrijk om te weten waar ruimte is voor verbetering binnen iBurgerzaken. Door mijn ogen en oren de kost te geven haal ik de komende periode iNSPIRATIE. Na de inspirerende sessie in Noord-Brabant stap ik door naar de provincies Limburg en Zeeland. Loop jij met me mee?

Mooie, waardevolle gesprekken zorgen voor iNSPIRATIE

Door mijn ogen en oren de kost te geven haal ik de komende periode iNSPIRATIE op bij 10 gemeenten, in 10 provincies. (Dat is inderdaad een link met het 10-jarig jubileum van iBurgerzaken.) Het lot beslist daarbij welke gemeenten ik bezoek om te horen hoe we iBurgerzaken kunnen verbeteren. Uit de verschillende lotingen kwamen vooralsnog gemeenten Zundert, Vaals en Noord-Beveland.

Na een sessie op het gemeentehuis doe ik nog een WalkieTalkie met geïnteresseerde gemeenten om nog meer iNSPIRATIE op te halen. En jij mag aansluiten! Leuke mensen, gekke mensen, bijzondere mensen, gewone mensen en vooral mensen met een duidelijke mening over iBurgerzaken of het burgerzakenvakgebied. Iedereen kan aan de wandel met mij. Door lekker naast elkaar in de natuur te zijn ontstaan er vanzelf mooie, waardevolle gesprekken dat heb ik al mogen ervaren tijdens de eerste editie in Zundert!

Walkietalkie

Wandel je dinsdag 21 mei of woensdag 26 juni met me mee?

De wandelingen van ongeveer 4 kilometer in Limburg en Zeeland zijn al gepland. Op dinsdagmiddag 21 mei een WalkieTalkie op de Vaalserberg met schitterende uitzichten. En op woensdag 26 juni een WalkieTalkie door één van de mooiste plekjes aan de Oosterschelde. Vind jij het leuk om iNSPIRATIE te halen en/of brengen? Meld je dan aan voor de WalkieTalkie via deze link.

Wil jij ook meedoen aan de WalkieTalkie en staat jouw provincie er nog niet tussen? Hou dan deze pagina in de gaten of maak je interesse kenbaar via het inschrijfformulier dan houden we je automatisch op de hoogte. 

Neem gerust contact op

Heb je nog een vraag? Bel me gerust, je bereikt me op 06 4670 6267.

 

Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)