Direct naar de content
icon search white
Op locatie

iBurgerzaken WalkieTalkie

Het is ontzettend belangrijk om te weten waar ruimte is voor verbetering binnen iBurgerzaken. Daarom geeft Sanne van der Zanden, product owner iBurgerzaken de komende periode haar ogen en oren extra de kost. Ze haalt iNSPIRATIE op bij 10 gemeenten, in 10 provincies. En ja, dat is inderdaad een link met het 10-jarig jubileum van iBurgerzaken van 24 juni. Wandel met haar mee en meld je aan voor een WalkieTalkie in jouw provincie! 

Direct aanmelden voor deze sessie

 • 7 augustus
  11.00 - 13.00
  Gelderland | Wandeling Hatertse Vennen
 • 26 augustus
  12.00 - 14.00
  Noord-Holland | Wandeling Haarlemmermeerse Bos
 • 2 oktober
  12.00 - 14.00
  Zeeland | Wandeling Oosterschelde

Een WalkieTalkie om met elkaar over iBurgerzaken te praten

Sanne zet haar inspiratietocht voort in de provincies Gelderland, Noord-Holland en Zeeland. Uit de loting kwamen gemeente Noord-Beveland, Haarlemmermeer en Heumen naar voren. Na 1,5 uur in het gemeentehuis doet Sanne nog een WalkieTalkie voordat ze de gemeenten en de provincie verlaat. En jij mag aansluiten! Leuke mensen, gekke mensen, bijzondere mensen, gewone mensen en vooral mensen met een duidelijke mening over iBurgerzaken of het burgerzakenvakgebied. Iedereen kan aan de wandel met Sanne. Door lekker naast elkaar in de natuur te zijn ontstaan er vanzelf mooie, waardevolle gesprekken. Wil jij iNSPIRATIE halen en/of brengen? Wandel dan mee.  

Waar en wanneer wandel jij mee?

Meld je aan en wandel gezellig mee. Na afloop ben je welkom om samen een hapje & drankje te doen. De rekening is natuurlijk voor ons. Wil jij ook meedoen aan de WalkieTalkie maar staat jouw provincie er nog niet tussen? Hou dan deze pagina in de gaten of maak je interesse kenbaar via het inschrijfformulier, dan houden we je automatisch op de hoogte. 

 • Heumen (Gelderland) | op 7 augustus om 11.00 uur
  Op woensdag 7 augustus staat een WalkieTalkie gepland van ongeveer één uur in in Gelderland. Onze wandelgidsen Marion Wopereis en Lillian Seijler van gemeente Heumen nemen ons graag mee naar de Hatertse Vennen. De wandeling start om 11.00 uur bij Restaurant Pannenkoekenhuis St. Walrick in Overasselt.
 • Haarlemmermeer (Noord-Holland) | op 26 augustus om 12.00 uur
  Op maandag 26 augustus staat een WalkieTalkie gepland van ongeveer 3 kilometer in Noord-Holland. Om precies te zijn in het gebied Haarlemmermeerse Bos. Nieuwsgierig? Google even naar de ‘Plasroute’. De wandeling start om 12.00 uur bij Papa’s Beach House in Hoofddorp.
 • Noord-Beveland (Zeeland) | op 2 oktober om 12.00 uur
  Op woensdag 2 oktober staat een WalkieTalkie gepland van ongeveer 4 kilometer in Zeeland. Ontdek een van de mooiste plekjes aan de Oosterschelde, een ruime getijdehaven. De wandeling start om 12.00 uur bij Roompot Beach Resort in Kamperland.

  Eerdere edities:
  - Noord-Brabant 1 mei 2024
  - Limburg 21 mei 2024

Nog vragen? Neem dan contact met ons op

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Heb je verder nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Bel dan met Sanne van der Zanden. Je bereikt haar op 06 4670 6267.

Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)