Direct naar de content
icon search white
Dienstverlening

iAcademy

Wil jij ook de extra stappen maken in je applicatiebeheer om je gemeente naar een volgend niveau te tillen? Met iAcademy haal je het beste uit jezelf én elkaar. Met gezamenlijke opleidingen en masterclasses over verschillende onderwerpen gaan we aan de slag zodat jij optimaal gebruik weet te maken van de applicatie! De eerste iAcademy Masterclasses zijn speciaal gericht op Applicatiebeheerders. De Masterclasses zijn regionaal georganiseerd waarbij je met applicatiebeheerders in je eigen regio verdiepende kennis opdoet over specifieke thema’s.  

iAcademy start in 2019 met Masterclass Applicatiebeheerders

Het programma van iAcademy: “Masterclass voor Applicatiebeheerders” bestaat uit 7 dagen. Waarvan 1 dag in 2019 plaatsvindt en 6 dagen in 2020. De planning van de onderwerpen vind je in onderstaande afbeelding. Iedere dag staat in teken van 1 specifiek onderwerp waarbij je kennis wordt geactualiseerd met de meest recente ontwikkelingen. Zo blijf je op de hoogte en maak jij optimaal gebruik van iBurgerzaken. Daardoor ga je Cipers-loos werken! In de ochtend zijn kennissessies van het specifieke onderwerp. En in de middag ga je deze kennis toepassen in workshops. Uiteraard delen we ook best practices van andere gemeenten. En heb je de gelegenheid om met collega-gemeenten bij te praten en ervaringen met elkaar te delen.

 

iAcademy.png

De eerste masterclass gaat over iDocumentcreatie

We zijn volop bezig om de huidige documentgenerator (TDI, Kofax of SmartDocuments) te vervangen door iDocumentcreatie. Deze oplossing is al toegepast bij iNationaliteit. Een groot aantal apps  van iBurgerzaken worden dit jaar overgezet. Tijdens deze Masterclass verdiepen we in de functionaliteiten van iDocumentcreatie en delen we de tips en tricks. De volgende onderwerpen komen onder andere aanbod:

  • Leren om op een eenvoudig wijze (complexe) documenten aan te maken;
  • Hoe je gemeentelijke documenten kunt omzetten naar de nieuwe documentcreatie;
  • Planning maken per gemeente om alle documenten over te zetten naar iDocumentcreatie.

Wil jij hier bij zijn? Lees meer informatie en meld je dan nu aan!

Kosten

Aan de masterclass zijn kosten verbonden. Wil je hier meer informatie over? Vul het formulier in voor een opvraag van de kosten en we nemen snel contact met je op.

Deel via: