Direct naar de content
icon search white
Digitaal

Bouw mee met de PinkRoccade Common Ground Hackathon!

Begin dit jaar spraken we in het online event 'De dienstverlening van de toekomst' met tafelgasten over de ontwikkelingen, uitdagingen en adoptiesnelheid van Common Ground en API’s. Inmiddels zijn we een half jaar verder en zien we in de verschillende domeinen al heel wat mooie ontwikkelingen. Maar eerlijk is eerlijk: de adoptiesnelheid van Common Ground kan nog wel wat hulp gebruiken! Hoogste tijd dus om jouw behoeften concreet te maken door samen aan de slag te gaan tijdens de PinkRoccade Common Ground Hackathon! 

Direct aanmelden voor deze sessie

Hackathon op 2 en 3 november
De specialisten van PinkRoccade bundelen hun kennis en ontwikkelkrachten om innovatieve businessplannen te maken die volgens de principes van Common Ground zijn opgezet. 

Jouw idee uitgewerkt in de praktijk
Voor het maken van deze innovatieplannen in de vorm van een specifieke API, app of nieuwe functionaliteit hebben we jouw hulp nodig! Pitch jouw wens in een korte video. Nadat wij alle ideeën verzameld hebben, mogen al onze klanten stemmen op hun favoriete idee. De ideeën met de meeste stemmen gaan we samen met de bedenkers tijdens de PinkRoccade Common Ground Hackathon ontwikkelen. 

Zo doe je mee!
Maak een korte videopitch van jouw idee en stuur deze naar apimovement@pinkroccade.nl.

Heb je cameravrees? Vraag dan een collega! Ter inspiratie heeft Annemarie Stel alvast een videoboodschap voor je gemaakt. Klik op de video om deze te bekijken.We zien je inzending graag verschijnen! En onthoud: samen maken we de stap naar Common Ground.

Vriendelijke groet,

Product Management PinkRoccade Local Government
Annemarie, Cora, Daan, Dylan, Julius en Ward

Deel via:

‘Samen verder!’

Annemarie Stel, Product Manager
Annemarie transparant3.png