Direct naar de content
icon search white
Koppelingen iBurgerzaken

Afsprakensystemen

Diverse koppelingen van en naar iBurgerzaken zorgen voor efficiënte communicatie tussen verschillende oplossingen van derden. Dit draagt bij aan de tevredenheid van alle gebruikers en zorgt dat gemeenten efficiënter werken en besparen op de uitvoeringskosten.

Online een afspraak maken

Als gemeente streef je naar optimale klanttevredenheid. Door klanten de mogelijkheid te bieden online een afspraak te maken, geeft je ze extra keuzemogelijkheden en verbreed je jouw dienstverlening. Om organisaties bij het werken op afspraak, of dit nu gedeeltelijk of volledig is, te ondersteunen zijn afsprakensystemen ontwikkeld door bijvoorbeeld JCC en Qmatic.

Binnen deze software kunnen klanten (online) afspraken plannen met diverse afdelingen binnen een organisatie. Medewerkers hebben in één oogopslag zicht op alle relevante afspraken en dit zorgt voor rust en overzicht. Voor gemeenten betekent dit effectieve klantcontacten en een betere dienstverlening.

iBurgerzaken koppelt met JCC-Afspraken

De koppeling met JCC-Afspraken is ontwikkeld. De pilot bij gemeente Heusden is geslaagd. De koppeling met Qmatic staat op onze roadmap voor 2019.

Toegevoegde waarde

  • Burgers maken eenvoudig online zelf de afspraak
  • Altijd grip op de klantstroom
  • Efficiënter werken
Deel via:

‘Mijn doel: 10 miljoen blije burgers én 250 tevreden gemeenten.’

Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken
Mat Keijers