Direct naar de content
icon search white
1 februari 2018 - Nieuws

We horen graag (meerdere malen) jouw mening!

Om een goed beeld van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te krijgen, hechten we veel waarde aan het oordeel van onze klanten. We zijn op zoek naar de mening van directe gebruikers of applicatiebeheerders. En de ervaringen van projectleiders of managers van de verschillende vakafdelingen.

Jij maakt het verschil!

We hebben er goed over nagedacht en besloten meerdere tevredenheidspeilingen af te nemen. Gebruik jij meerdere producten? Dan kan het zijn dat we je meer dan 1x benaderen op verschillende manieren. We hopen dat je telkens de tijd neemt om je mening te delen. Want we zijn op zoek naar gerichte antwoorden. Hiermee hebben we concrete handvatten om specifieke producten en dienstverlening te verbeteren. En daar profiteer jij weer van! 

Blijf jij ons helpen? 

We hopen dat je steeds weer aan de tevredenheidspeilingen deelneemt. Want hoe hoger de respons, hoe groter de betrouwbaarheid. En dat biedt ons meer kans het juiste kwaliteitsbeleid voor onze producten en dienstverlening te bepalen.  

Alvast bedankt!

En weet dat je altijd contact met ons op kunt nemen. Om jouw vragen zo goed en zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden, hebben we verschillende contactmogelijkheden ingericht. Kijk daarvoor op onze contactpagina.

 

Deel via: