Direct naar de content
icon search white
27 mei 2021 - Nieuws

Start nu met het Common Ground proof maken van jouw gemeente

Om Common Ground tot een succes te maken is het van belang dat we met elkaar de randvoorwaarden goed invullen!

De eerste stap is betrouwbare data
Eén van die randvoorwaarden is het accuraat registeren en beheren van betrouwbare data. Want binnen de Common Ground strategie is er geen mogelijkheid om te leunen op kopieën. Als de basisgegevens niet kloppen hebben álle afnemers in het proces hier last van!

Domino effect.png

Start met het centraliseren van Niet Authentieke Objecten
Samen met de VNG en andere leveranciers buigen wij ons over de vernieuwde uitwisseling van gegevens via API’s. Jij als gemeente kan vast aan de slag met het centraliseren van Niet Authentieke Objecten.

Op het moment dat we de API’s gaan uitrollen, ben jij er als organisatie zeker van dat jouw gegevensmanagement accurate en betrouwbare data aan alle afnemers verstrekt!

In de toekomst zijn er ook geen alternatieve bronnen meer mogelijk, zoals nu wel het geval is. Nu zien we regelmatig dat een TSA als Belastingen de rol van Niet Authentieke Objecten invult. Dit is straks niet meer mogelijk. 

Wil jij weten hoe we jouw organisatie hierbij kunnen helpen?
Bekijk dan de factsheet van Niet Authentieke Objecten. 

Neem gerust contact met mij op
Heb je vragen over deze applicatie of het zetten van stappen richting Common Ground? Neem dan contact op met je Accountmanager of met mij. Ik ben bereikbaar via Annemarie.Stel@PinkRoccade.nl

 

Deel via:

‘Samen verder!’

Annemarie Stel, Product Manager
Annemarie transparant3.png