Direct naar de content
icon search white
19 juli 2018 - Nieuws

Speciaal zomerpakket voor de Toolkit Informatievoorziening

Mijn naam is Joyce Martens. Ik ben consultant bij de businessunit Informatievoorziening en gespecialiseerd in datavisualisatie. Denk hierbij aan CIR/COO, iNzicht en de Toolkit Informatievoorziening.

Ik heb gemerkt dat veel gemeenten vooral die laatste module nog lastig vinden. Dit kan zijn door tijdgebrek of behoefte aan meer kennis.

Pakket met 5 Toolkit-jobs
Deze zomer wil ik jullie hier graag een handje mee helpen! Ik heb een vijftal interessante Toolkit-jobs geselecteerd die ik jullie als pakket aanbied. Het betreft de volgende jobs:

1) Overleden personen per afnemende applicatiecode
2) Buitengemeentelijke personen per afnemende applicatiecode
3) Adressen met leegstand
4) Actuele bewoners
5) Personen ingeschreven op een niet-BAG adres

Zet stappen met data in één dag
In één dag zal ik bij jullie op locatie deze vijf jobs neerzetten.

Natuurlijk kun je op deze dag met me meekijken zodat je geheugen weer eens opgefrist wordt over het gebruik van de Toolkit Informatievoorziening. Daarbij heb je in een korte tijd een vijftal nuttige overzichten in COO staan! Dit geeft een goede basis om zelf stappen te zetten op het gebied van data.

Zomeractie!
Een zomeractie* zou geen zomeractie zijn als we hier de normale prijs van een dag consultancy zouden vragen. Daarom willen we jou deze dag aanbieden voor € 900,- (excl. btw).

Wil je stappen zetten met data? Klik hier om direct een dag te reserveren in mijn agenda.

Stem je liever persoonlijk iets met mij af? Of ben je benieuwd naar andere overzichten die ik voor jouw gemeente kan maken? Bel (+31 06 4670 6092) of mail me gerust!

Vriendelijke groet,

- Joyce Martens, Consultant Informatievoorziening -

*Deze zomeractie loopt tot en met 28 september 2018.

Deel via: