Direct naar de content
icon search white
21 juni 2017 - Nieuws

Regionale sessies met een mooie 8 beoordeeld!

Na weken van planning, afstemming, inhoud bepalen en klanten uitnodigen, was het dan zover. Begin juni hebben we 3 regionale sessies gehad. Zowel de opkomst als ook belangstelling was groot, en dat was niet voor niets.

De sessies begonnen al vroeg in de ochtend, en zeker de sessie in Vianen was een uitdaging. Toen ik de radio die bewuste ochtend aanzette en vrijwel direct bij de file-informatie uit kwam, hoorde ik over ‘monster files’ met vertragingen tot wel 2 uur. En niet slechts één, maar meerdere. Allemaal rondom Utrecht, ongeacht waar je vandaan kwam en welke je kant je opging. Meteen moest ik aan alle klanten, maar ook aan mijn collega’s denken. De koffie was dan ook zeer welkom en na een, voor sommigen, kort ontvangst gingen we van start.

Informatie wat voor iedereen toegankelijk is
Het lastige van zo’n sessie als deze is dat je vaak veel informatie wilt vertellen maar slechts beperkt tijd hebt. Je wilt zoveel mogelijk nieuwe informatie vertellen wat voor iedereen van belang is. Uit de reacties van de aanwezigen is dit goed gelukt. Een enkele gaf wat verbeterpuntjes aan en dit we zeker mee naar de volgende sessies!

3 sessies, 3 presentatoren, 3 onderwerpen
Aangezien je maar een bepaalde hoeveelheid nieuwe informatie tot je kan opnemen, hebben we besloten om de sessie in 3 stukken te hakken. De grootste applicaties zouden aan bod komen, CGS, CMG en de NAO, en CIR/COO met de Toolkit. Iedere applicatie werd door de eigen Product Owner en Architect kort toegelicht. Waar zijn we mee bezig geweest en wat hebben we op de planning staan. Klanten konden meteen vragen stellen en hier werd gretig gebruik van gemaakt.

Kennis maken en bijkletsen met een broodje en soepje
Nadat alle informatie verteld was, de vragen gesteld waren en de meeste magen begonnen te knorren, was het tijd voor de afsluiter. Een goed verzorgde lunch met broodjes, soepjes en vers fruit. Hier werd flink genetwerkt, ideeën uitgewisseld of alvast over komende zomer gesproken. Het leven bestaat natuurlijk niet alleen maar uit werken!

Volgende sessies
Ondertussen zijn we druk bezig met de antwoorden op de enquête te analyseren en in concrete punten om te zetten voor de volgende sessies. Dat iedereen zo positief was over de sessie, dat is alvast duidelijk. Gemiddeld hebben we dan ook een mooie 8 gekregen, een resultaat waar we trots op zijn! Wanneer de volgende sessie georganiseerd wordt en waar deze over gaat, weten we nog niet. Maar we houden je op de hoogte!

Deel via: