Direct naar de content
icon search white
15 maart 2020 - Nieuws

Maatregelen in verband met het coronavirus: Wij staan voor je klaar!

Op dit moment gaan de zorgen van jouw gemeente vooral uit naar de veiligheid en gezondheid van je inwoners en medewerkers. Met de maatregelen van de regering in het kader van het coronavirus wordt er een extra beroep gedaan op de flexibiliteit en betrouwbaarheid van jullie organisatie. In veel gevallen zijn jullie daarbij afhankelijk van jullie software en IT-systemen.

Wij blijven bereikbaar

Onze servicedesk en receptie zijn conform de normale openingstijden bereikbaar. Al onze medewerkers werken vanuit huis. Zij hebben de beschikking over dezelfde faciliteiten als normaal. Calls en incidenten meld je dus op dezelfde manier aan als altijd: bij voorkeur via TOPdesk. Als er geen andere mogelijkheid is, of bij topprioriteit, via de telefoon. Onze contactgegevens blijven in deze periode:

  • Nummer helpdesk: 088 - 1101 555
  • Algemeen nummer: 088 - 110 1500

Wij staan voor jullie organisatie klaar

We snappen dat jullie organisatie misschien moeite heeft - of in de komende tijd krijgt - met het uitvoeren van sommige reguliere of administratieve taken. De uitkeringen moeten betaald worden, geboortes en overlijdens geregistreerd, juist nu is het van belang dat de gegevenskwaliteit op orde blijft. Daarom staan wij graag voor jullie klaar om bij (een gedeelte van) deze taken te ondersteunen. De afgelopen week hebben wij voor verschillende Brabantse gemeenten dit soort taken uitgevoerd.

Onze consultants ondersteunen jullie dan vanuit hun eigen huis via onze faciliteiten. Om te kijken of jullie organisatie een beroep op ons wil doen, of dat misschien verwacht de komende tijd, nemen wij één deze dagen telefonisch contact met jullie op. Zodat wij onze organisatie ook voor kunnen bereiden op de gevraagde ondersteuning. Op deze manier zorgen we dat alles zo veel mogelijk als normaal doordraait. En dat de noodzakelijke digitale infrastructuur voor jullie organisatie bereikbaar en bruikbaar blijft.

Wij zien jullie graag op een ander moment

Alle externe bijeenkomsten zijn tot nader order, maar minimaal tot en met 3 april afgezegd. Interne bijeenkomsten vinden digitaal plaats. Bij externe afspraken overleggen we of de afspraak digitaal plaats kan vinden. Daarvoor nemen wij contact op. Als dat niet wenselijk is, ontmoeten we elkaar graag op een later moment. Wij vertrouwen op jullie begrip voor deze maatregelen.

Tot slot...

Wij hebben groot respect voor de besluiten die de overheid – ook de lokale overheden – op dit moment moeten nemen. We ondersteunen graag waar dat mogelijk is. Heb je vragen, zorgen of ideeën over onze dienstverlening in deze tijden? Neem dan contact met ons op. 

Wij wensen alle gemeenten – bestuurders en ambtenaren – veel wijsheid en gezondheid toe. We hopen elkaar snel weer in andere omstandigheden te ontmoeten.

De directie van PinkRoccade Local Government,

Babette, Erleyne, Jouke, Michiel, Stefan en Tjerk

Deel via: