Direct naar de content
icon search white
14 oktober 2016 - Nieuws

Jouw Gemeente Mijn Gemeente maakt kans op internationale marketingprijs en de Grand Prix Content Marketing

Naast de nominatie voor de CMA International Content Marketing Awards 2016 is Jouw Gemeente Mijn Gemeente genomineerd voor de Nederlandse Grand Prix Content Marketing 2016. En niet zo maar een categorie: het inspiratieplatform strijdt met Ziggo en KPN in de hoofdcategorie Business-to-Business.

Opdrachtgevers, bureaus en andere contentmakers konden inzenden voor vier Awards en zeventien Bekroningen. Er zijn bijna 190 cases ingezonden door bedrijven en bureaus in de Benelux, een absoluut record. PinkRoccade Local Government is samen met KPN Zakelijk en Ziggo Zakelijk genomineerd voor de B2B-Award.JGMG header.jpg  
Jouw Gemeente Mijn Gemeente
Op Jouw Gemeente Mijn Gemeente staat leren van elkaar centraal. Een gemeente die met bepaalde dienstverlening of techniek niet ver is, neemt een kijkje in de keuken bij een gemeente die wel ver is. Want waarom het wiel opnieuw uitvinden terwijl de uitdagingen in iedere gemeente ongeveer gelijk is. Het bezoek is vastgelegd in een videoserie, blogs, verdiepingsdocument en event. Het eerste dossier is te vinden op Jouw Gemeente Mijn Gemeente en ging over de cloud.

Uitreiking
Op donderdag 17 november worden de Grand Prix Content Marketing 2016 uitgereikt. Dit gebeurt tijdens een uitreikingsavond in DeFabrique in Utrecht. Hier is meer informatie te vinden over de prijzen.

Deel via:

‘Samen kom je verder!’

Cora Schreuders, Product Manager Datagedreven sturing
Cora website.png