Direct naar de content
icon search white
13 april 2016 - Nieuws

Interview met Jelmer van der Windt productmanager Makelaarsuite

37 jaar, getrouwd, vader van 3 fantastische kinderen van 2, 8 en 10. Mensen uit mijn omgeving zullen mij omschrijven als enthousiast, energiek en sportief (wellicht met de toevoeging fanatiek). Ik sta dan ook niet graag stil.

Een van mijn belangrijkste drijfveren is het nastreven van continue verbetering. Uiteraard in het werk, maar ook privé. Of het nu het ochtendritueel met de kinderen betreft of het sporten (met mij kunt u het uitgebreid hebben over hockey, squash, windsurfen, SUP en MTB). Ik woon in Schiedam en vooralsnog niet voornemens te verhuizen. In de afgelopen 3 jaar hebben wij namelijk ons droomhuis gebouwd, een intensieve en fantastische ervaring waarin voor mij in ieder geval de hoogtepunten de boventoon voeren.

Per 1 april ben ik gestart als productmanager, in die rol ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van de klantbehoeften en  landelijke ontwikkelingen naar het productportfolio. Met de productowners van de verschillende producten neem ik de voortrekkersrol bij het in samenwerking met onze klanten ontwikkelen van de (nieuwe) producten en modules.

Daarbij vind ik het erg belangrijk dat het product bijdraagt aan het oplossen van een bepaalde (maatschappelijke) problematiek. Ik vind het geweldig om in samenwerking met een team (collega’s en klanten) iets te bedenken én te realiseren. Schroom dan ook niet om contact op te nemen als u ergens een mooie kans in het vizier heeft.

Jelmer van der Windt

Productmanager Makelaarsuite

Deel via:

‘Samen kom je verder!’

Jelmer van der Windt, Product Manager
PinkRoccade_0139.png