Direct naar de content
icon search white
25 november 2021 - Nieuws

iConnect vanuit de Pink Private Cloud

In 2020 heeft PinkRoccade het iConnect platform gelanceerd. Het iConnect platform biedt gegevensuitwisseling in alle standaarden. iConnect is een cloud platform, waar op eigen tempo naar toe wordt gemigreerd. Alle gemeenten zonder Makelaarsuite in de Pink Private Cloud zijn persoonlijk geïnformeerd dat de applicatie na 2025 cloud only is.

iConnect biedt gegevensuitwisseling in alle standaarden
Door nieuwe API-integratiebehoeften in te vullen en met garanties op de continuïteit van alle bestaande gegevensstromen. Met de focus op werkende ketens in de volste breedte van de gemeentelijke gegevensuitwisseling. En aan de basis van het gegevensbeheer en gegevensmanagement tot verbindingen naar ketenpartners en Landelijke Voorzieningen.

iConnect integreert de huidige oplossingen Makelaarsuite en CLIQ naar één platform. De komende jaren moeten we samen invulling geven aan de toenemende integratiebehoefte en de nieuwe gegevensuitwisseling conform Common Ground. iConnect biedt gemeenten de solide basis om deze stap naar Common Ground te zetten.

Makelaarsuite cloud only na 2025
Het iConnect platform is een cloud platform. Met de komst van Common Ground, de hybride situatie met API’s en StUF en steeds strengere eisen rondom privacy en security wordt Makelaarsuite een cloud only applicatie. Daarnaast geven wij met het naar de Cloud brengen van Makelaarsuite invulling aan de doorontwikkeling van de iConnect visie.

Inmiddels draaien er al 65 Makelaarsuites in de Pink Private Cloud.

Persoonlijk gesprek over invulling gemeente
Alle gemeenten die dit betreft zijn inmiddels persoonlijk geïnformeerd en gaan we in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en een passend migratiemoment te zoeken.

Stel gerust je vragen aan je Accountmanager
Thomas van Son Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl 06 295 282 10
Jochem Lam Jochem.Lam@PinkRoccade.nl 06 147 290 40
Willem Schepers Willem.Schepers@PinkRoccade.nl 06 149 456 27

Deel via:

‘Samen verder’

Thomas van Son, Accountmanager
Thomas vrij.png