Direct naar de content
icon search white
30 september 2021 - Nieuws

iConnect API Manager LIVE

Onder de vlag van Common Ground werkt PinkRoccade samen met gemeenten en leveranciers aan een nieuwe manier van gegevensuitwisseling. Om volgens de visie van Common Ground te werken maakt StUF plaats voor moderne API’s. Met API's zijn we in staat om sneller en flexibeler koppelvlakken te realiseren, efficiënter gegevens uit te wisselen en bij het toenemend gebruik van gegevens in de keten te blijven voldoen aan privacywetgeving.

Beheer API’s met de iConnect API Manager
Om deze nieuwe manier van gegevensuitwisseling te ondersteunen is een API Management-platform nodig. Hiervoor lanceert PinkRoccade de iConnect API Manager. Benieuwd wat dit platform voor jouw organisatie betekent? Bekijk hier de brochure!

Aansluiten op Common Ground lastig?
Leer alles over de adoptie van Common Ground via API’s op ons nieuwe platform: www.apisontour.nl! Voor dit nieuwe platform gaat PinkRoccade het land in om de verhalen en ervaringen op te halen bij gemeenten, samenwerkingen met Landelijke Voorzieningen en andere leveranciers.

Samen rijden we naar de toekomst met Common Ground!

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen over de API Manager of wat dit platform voor jouw gemeente betekent? Neem hiervoor contact op met je Accountmanager.

Thomas van Son | 06 295 282 10 of Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl
Jochem Lam | 06 147 290 40 | Jochem.Lam@PinkRoccade.nl
Willem Schepers | 06 149 456 27 | Willem.Schepers@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Positieve impact en tevreden klanten, dat is waar het om draait’

Willem Schepers, Accountmanager
Willem vrijstaand.png