Direct naar de content
icon search white
25 mei 2021 - Nieuws

iBeheer biedt ondersteuning functioneel beheer op Makelaarsuite

Makelaarsuite is vanwege de distributie en synchronisatie van gegevens tussen aangesloten applicaties het kloppende hart van het gemeentelijke applicatielandschap. Het functioneel beheer van Makelaarsuite is daarmee een belangrijke taak waar veel gemeentelijke processen van afhangen.

Vanwege het steeds complexere applicatielandschap kiezen steeds meer gemeenten voor het uitbesteden van het functioneel applicatiebeheer van Makelaarsuite. Zo blijft de focus van de gemeente bij haar inwoners. Naast toenemende complexiteit speelt ook kwetsbaarheid in bezetting een belangrijke rol. Zo ligt vaak kennis over het beheer van Makelaarsuite bij één persoon.

Met een team van applicatiebeheerders zorgen wij ervoor dat alle processen en taken voor de gemeente gewoon doorlopen wanneer ondersteuning nodig is. Zo waarborg je als gemeente de continuïteit van alle gegevensstromen via Makelaarsuite. Dit kan tijdelijk zijn maar ook permanent.

De ondersteuning kan om verschillende redenen nodig zijn, bijvoorbeeld:
• Inzicht geven in het functioneren van Makelaarsuite;
• Ondersteuning op de dagen dat de vaste beheerder niet aanwezig is;
• Vakantievervanging voor de beheerder(s);
• Kwetsbaarheden in de bezetting van het beheerteam;
• Onderbezetting in het beheerteam;
• Volledige vervanging i.v.m. langdurige afwezigheid of ontbreken van beheerder.

Met iBeheer waarborg je dat Makelaarsuite minimaal op hetzelfde niveau onderhouden wordt op verschillende modules. Denk hierbij aan het monitoren, oplossen van foutmeldingen, opschonen en de controles binnen Makelaarsuite.

Neem gerust contact met ons op
Wil je meer informatie over tijdelijke of structurele vervanging? Of wil je ondersteuning bij het functionele beheer van Makelaarsuite? Dan horen wij het graag! Voor vragen kun je contact opnemen met onze Accountmanagers of Perry van Willigen via Perry.vanWilligen@PinkRoccade.nl of 06 23 40 50 16.

Deel via:

‘Samen verder’

Perry van Willigen, Commercieel medewerker binnendienst
Perry van Willigen.png