Direct naar de content
icon search white
25 juni 2020 - Nieuws

Houd je data op orde met iNzicht kwaliteit

Kwaliteit van data is een belangrijk onderdeel in onze datagedreven sturings propositie. Het is de basis om juiste analyses te maken. Het inzichtelijk maken van de kwaliteit van data doen we al jaren. De Makelaarsuite bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Met onze propositie iNzicht maken we van data informatie om goed onderbouwde beslissingen te nemen in het beleid. Het is dus van belang dat we data die je gebruikt voor analyses correct is. Hoe meet je nu die kwaliteit en houd je dit op orde?

Met de huidige oplossing heb je als gemeente al veel inzicht over de kwaliteit Deze oplossing hebben we verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Samen met gemeenten hebben we gekeken naar de verschillende data en kwaliteitsvragen.

Antwoorden op je vragen in overzichtelijke dashboards
Van welke onderdelen van gegevens moet de kwaliteit eerst op orde zijn voordat dit naar een datawarehouse wordt overgezet en hoeveel procent is acceptabel? We maken dit inzichtelijk in verschillende dashboards.

We laten je graag een vrijblijvende demo zien
Benieuwd hoe jullie er als gemeente voorstaan op gebied van kwaliteit? En wil je bijhouden hoe de kwaliteit wordt verbeterd? Laat dan een reactie achter, en we plannen een demo in.

Vriendelijke groet,

Cora Schreuders, Productowner Datagedreven sturing

Deel via:

‘Samen kom je verder!’

Cora Schreuders, Product Manager Datagedreven sturing
Cora website.png