Direct naar de content
icon search white
8 juni 2016 - Nieuws

Hoe regelt u de vakantie vervanging voor Functioneel Applicatiebeheer?

De vakantieperiode staat weer op het punt los te breken. Dit leidt vaak tot uitdagingen op het gebied van continuïteit van het applicatiebeheer. Voor een essentieel proces als gegevenslogistiek tussen uw primaire applicaties is dit een onwenselijke situatie. Met de dienst Functioneel Applicatiebeheer voor Makelaarsuite wordt de continuïteit gewaarborgd.

De dienst is opgezet om gemeenten die behoefte hebben aan structurele, of tijdelijke, ondersteuning bij het uitvoeren van het functioneel applicatiebeheer van Makelaarsuite te ontzorgen. Ook in vakantieperiodes kan hiervan kortdurend gebruik worden gemaakt. De dienst kan op maat worden afgenomen, doordat een aantal modules of beheerniveau's beschikbaar zijn. Hiermee kan de gemeente een keuze maken in de hoeveelheid en frequentie van deze ondersteuning.

Specifiek voor ondersteuning tijdens vakanties geldt dat het beheer wordt overgenomen en minimaal op hetzelfde niveau gehouden wordt gedurende de vervanging. Indien gewenst kan natuurlijk altijd na afloop een verbetertraject worden ingezet. Momenteel worden de modules van de dienst uitgebreid met de meest recente ontwikkelingen (bijvoorbeeld beheer van de nieuwe ARTool en het Linked Data Framework) zodat de ondersteuning altijd aansluit bij de wensen van de gemeenten.

Voor de mogelijkheden van Functioneel Applicatiebeheer Makelaarsuite of vervanging tijdens de vakantie kunt u contact opnemen met ons.

Deel via: