Direct naar de content
icon search white
30 januari 2019 - Nieuws

End-of-life voor de huidige TDI oplossing

Vele gemeenten werken met de Tekst Data Integratie (TDI) oplossing van PinkRoccade. TDI verzorgt de aanmaak van een document, waarbij gegevens uit CiVision applicaties als Belastingen en/of Innen met tekst(modellen) worden geïntegreerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Microsoft Word.

Microsoft stopt met ondersteuning Windows 2008 servers
Voor de huidige TDI oplossing wordt sinds enkele jaren gebruik gemaakt van de extended support van onze partner Kofax. De huidige TDI oplossing heet ITP. Per medio januari 2020 worden de Windows 2008 servers niet meer ondersteund door Microsoft. Veel van de TDI oplossingen staan op deze server. Op de TDI server zal dan ook geen recentere versie van Office 2010 te gebruiken zijn.

CCM de nieuwe versie van TDI
In 2018 is in samenwerking met Kofax hard gewerkt om de nieuwe TDI oplossing te testen en definitief vrij te geven. Deze nieuwe versie van TDI heet CCM. Eén van de belangrijkste aandachtspunten daarbij was om de bestaande documenten met een minimale impact van ITP naar CCM over te zetten.

1e CCM klant is live
Eind 2018 is de eerste CCM klant in productie gegaan met een koppeling naar SAP ERP.

ITP End-of-life per 31 oktober 2019
Met het succesvol in productie gaan van de 1e klant van CCM met een koppeling naar een SAP ERP systeem, is in overleg met de business units Ruimte & Omgeving en Financiën & Services besloten om ITP per 31 oktober 2019 end-of-life te verklaren.

Voordelen CCM server
Op de CCM server kan bijvoorbeeld wel met Word 2016 worden gewerkt. Daarbij valt de CCM ondersteuning binnen de reguliere ondersteuning van Kofax. En zowel de modelbouw als het genereren van modellen kan binnen CCM op één plek wat het document beheer ten goede komt.

Neem gerust contact met mij op
Voor meer informatie of een offerte kun je contact opnemen met Kevin Bakx via 06 832 236 45 of Kevin.Bakx@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product Owner Hosting & Techniek
Kevin Bakx website.png