Direct naar de content
icon search white
8 december 2016 - Nieuws

Cyclomedia integratie in CIR, BRK en Toolkit informatievoorziening

CIR is uitgebreid met de module Street Smart van CycloMedia. Deze module biedt hoge resolutie straatfoto’s en de mogelijkheid om voorgaande jaren eenvoudig op te vragen. Met CIR is het mogelijk makkelijk administratieve gegevens met geografische gegevens te combineren. Hierdoor kunnen de administratieve gegevens snel en overzichtelijk als locaties op de kaart worden afgebeeld. 

Vice versa is het mogelijk via de kaart een gebied selecteren om vervolgens de administratieve gegevens op te vragen. Door het toevoegen van actuele 360˚ foto’s wordt de situatie van het betreffende gebied visueel gemaakt.

De kracht van de integratie zit in het aanroepen van de straatfoto’s bij alle gegevens die de gebruiker in CIR bekijkt. Het maakt daarbij niet uit of een adres, een verblijfsobject, een pand, een persoon of een bedrijf is gezocht. Met één klik op een administratief zoekresultaat wordt direct de bijbehorende foto getoond.

Omdat CycloMedia als kaartlaag is geïmplementeerd, kun je zelf eenvoudig de CycloMedia in- of uitschakelen. Cyclomedia wordt, naast integratie met de basisgegevens, ook gekoppeld aan overzichten die worden gemaakt met de module BRK of Toolkit Informatievoorziening. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld lichtmasten of speelvoorzieningen als overzichten toevoegen aan CIR en dit direct visualiseren met CycloMedia.

Bekijk hier de factsheet van Cyclomedia.

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product Owner Hosting & Techniek
Kevin Bakx website.png