Direct naar de content
icon search white
14 juni 2019 - Blogs

Welkom bij Project 25!

Project 25 betekent nadenken over de toekomst van PinkRoccade Local Government. Dit doen we omdat de wereld om ons heen verandert. De wereld van gemeenten en samenwerkingen ziet namelijk grote veranderingen: denk aan de klimaatdiscussie, nieuwe economische modellen, nieuwe technologie in de vorm van Smart Cities. Maar ook de veranderingen in het lokale bestuur zelf zoals schaalvergroting. Of wat dacht je van burgerparticipatie, decentralisaties en de komst van big data?

Hoe bewegen we ons in een veranderende wereld

Wij vinden het belangrijk dat we hier gezamenlijk over na denken. Voor ons maar ook voor onze klanten. Hoe gaan we ons bewegen in deze veranderende wereld? Daarom riepen we Project 25 in het leven. Tijdens dit project analyseren we deze ontwikkelingen met heel PinkRoccade Local Government. Maar we bedenken ook wat de gevolgen zijn voor klanten, partners en onze eigen organisatie. De uitkomsten hiervan vertalen we in onze strategie voor de komende jaren. Met Project 25 leggen we de basis voor een nieuwe strategie. Spannend en leuk tegelijk!

Gisteren hadden we de laatste inhoudelijke sessie!

We gingen van start met 5 inhoudelijke sessies. Tijdens elke sessie nodigden we een spreker en verschillende gasten uit. Zij kwamen uit verschillende branches, allen met een inspirerende visie op 1 van de thema’s. Van Nick Peters (Chief Digital Officer van Groningen) tot Peter Castenmiller (PBLQ). Van Krijn Nagtzaam (docent business & IT bij Avans Hogeschool) tot Otto Thors (Adviseur & hoofdredacteur inGovernment).

De sessies waren verdeeld op basis van de volgende onderwerpen:

  • Moderne strategie
  • Nieuwe economie
  • Lokaal bestuur
  • Smart Cities
  • Duurzaamheid

We horen graag jouw input

Zoals je ziet wachten ons nog 2 sessies: SWOT-analyse Pink en Strategie van Pink. Daarna formuleren we hoe we ons gaan bewegen in deze veranderende wereld. En horen we natuurlijk graag hoe jij hier tegenover staat. Waar, wanneer en hoe we dit doen, hoor je nog van ons. We hebben nu al veel leuke maar ook vooral interessante inzichten. Dus we kunnen bijna niet wachten deze met jullie te delen! Houd ons in de gaten.

Hopelijk tot dan!

Arjen, Erleyne, Jouke, Michiel, Stefan & Tjerk

Deel via: