Direct naar de content
icon search white
27 januari 2022 - Blogs

Nieuwe stap voor Jerney Tigele

Zoals ik in mijn LinkedIn post schreef; “Eén van de mooie eigenschappen van PinkRoccade Local Government is dat ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel staat.” Zo kijk ik echt naar het bedrijf waar ik 6 jaar geleden kwam werken. En eerlijk ik heb best even moeten wennen. Na 13 jaar Rabobank was de overstap naar een commercieel softwarebedrijf een flinke.

Leuk om kennis te maken
Mijn naam is Jerney Tigele, sommigen van jullie kennen mij vanuit mijn rol als Manager Professional Services, Customer Care en de laatste anderhalf jaar Sales & Marketing. Ik ben 41 jaar en woon samen met mijn man en dochter in het mooie Teteringen (gemeente Breda).

Een nieuwe stap binnen PinkRoccade Informatievoorziening
De afgelopen 6 jaar heb ik met verschillende teams samengewerkt en heb ik PinkRoccade Informatievoorziening en onze klantengroep goed leren kennen. Sinds 1 januari 2022 neem ik de operationele aansturing van de unit over van onze Managing Director Stefan Kuijpers.

Zoals een natuurlijk proces gaat, is het altijd (gezond) spannend om aan een nieuwe job te beginnen. Ik probeer daarbij vooral bij mezelf te blijven. Mezelf vooral te spiegelen op waar ik goed in ben, maar zeker ook wat ik nodig heb om resultaat te behalen.

2022 zit vol met leuke uitdagingen
Zo zijn we ons aan het voorbereiden om al onze klanten naar de cloud te migreren, uiterlijk 2025. Plan met je accountmanager alvast een moment in, zodat je al zeker bent van migratie voor deze tijd. iConnect vindt zijn weg. Deze week vond er een groots online event plaats over Common Ground en API’s én nog nooit hadden we zoveel deelnemers. Het leeft bij de gemeenten, dat blijkt. Heeft jouw gemeente een API usecase?Geef dit dan aan. Wij verkennen graag met je de weg naar de toekomst!

Ik blijf graag in contact met jullie
Als overkoepeld contact van PinkRoccade kom ik al bij een aantal van jullie over “de vloer”. Schroom niet om contact met me op te nemen als je eens wilt kennis maken. Toegevoegde waarden bieden om jullie te ondersteunen bij strategische uitdagingen en speerpunten is één van mijn belangrijkste drijfveren. Ik ben bereikbaar via Jerney.Tigele@PinkRoccade.nl.

Op naar een mooi 2022!

Jerney Tigele
Businessunit Manager PinkRoccade Informatievoorziening

Deel via: